9 semne ca nu te insala

Să fii înșelată e cel mai rău. Te simți respinsă și nervoasă. Nu mai știi în cine să ai încredere. Ei bine, studiile bazate pe știință au scos la iveală câteva obiceiuri care se găsesc de regulă la bărbații care înșală. Iar pe bărbatul care nu va avea de gând să facă asta, vei ști așa:

1. Aduci acasă aceeași sumă de bani ca el. Un studiu sociologic american recent arată că partenerele care aduc acasă aceeași sumă de bani ca bărbații lor nu vor fi înșelate. Dacă el câștigă mult mai mult sau mult mai puțin, este predispus să-și înșele partenera.2. Și prietenii lui sunt fideli. Oamenii vor înșela dacă prietenii lor fac la fel.

3. Se simte iubit și apreciat. Mulți bărbați nu înșală doar pentru că nu se simt satisfăcuți din punct de vedere sexual. Ei fac asta pentru că sunt în căutarea satisfacției emoționale.

Adevărul despre bărbații care înșală

4. Este extrovertit. Extrovertiții nu se lasă influențați de alții. Așa că nu contează câți oameni noi întâlnește, ești în siguranță!

5. Nu pare bărbatul care să înșele. Studiile au arătat că instinctul feminin e bun. Așa că dacă el îți spune că nu are față de tip de genul ăsta, ai încredere!

6. Adoră Heavy Metal. Alte studii ai descoperit că fanii acestui gen muzical au cele mai mici șanse să înșele.

7. Provine dintr-o familie mare. Un studiu a arătat că majoritatea bărbaților care înșală sunt singuri la părinți. Așa că întreabă-l dacă mai are frați sau surori!

8. Se excită mai greu. Un studiu trist arată că bărbații care se excită imediat sunt predispuși spre a-și înșela partenera. Așa că un punct în plus pentru ceilalți. Măcar unul! 🙂

De ce înșală femeile

Articol preluat de pe cosmopolitan.ng

Autor: Frank Kobola

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise