9 lucruri pe care barbatii le considera romantice, dar nu sunt

Sunt câteva gesturi pe care bărbații încă le consideră romantice, deși, în realitate, tot ce reușesc prin ele e să ne facă să ne simțim stânjenite.

1. Să îți trimită flori imediat după prima întâlnire, cu un bilețel drăgut. El spune: E un fel de a-ți arăta că a fost o întâlnire reușită. Plus că nimeni nu mai trimite flori în ziua de azi. Ea spune: Pe de-o parte, îmi place ideea.
Dar dacă nu simți că întâlnirea chiar a decurs bine, o să-l crezi un ciudat.

2. Te tachinează din cauza pronunției tale a unor cuvinte. El spune: Chestia asta mergea în clasa a treia și merge și acum. Tachinarea e un mod bun de a te distra. Ea spune: Știu că în comediile romantice se susține că tachinarea e adorabilă.
Dar de multe ori băieții se duc prea departe cu asta și dau senzația că nici măcar nu le mai place fata, ba chiar că o urăsc.

3. Să te surprindă cu o vacanță scumpă de o săptămână. El spune: Știam despre asta de luni de zile, dar acum îmi rămâne doar să îți fac o surpriză cu biletele astea spre Hawaii, nu are cum să nu iasă bine, îți dorești să ajungi acolo! Ea spune: În teorie, e atât de romantic! În realitate, trebuia să știu din timp să-mi iau liber de la muncă și să-mi las lucrurile în ordine.
Contează și de cât timp vă știți, nu știi dacă o să-l mai placi după o săptămână petrecută non-stop împreună, oricât de scumpă ar fi vacanța.

Top destinații romantice la mare

4. Să îți cumpere o bijuterie în formă de inimă. El spune: E o inimă, simbolul suprem al iubirii. Plus că este o bijuterie, o cheste pe care femeile o iubesc! Ce poate să nu meargă bine? Ea spune: Depinde dacă e o capcană sau nu.
Iar dacă îți cumpără ceva de aur de la cel mai scump brand, el o să rămână falit, iar tu cu o senzație de obligație față de el.

5. Să se bată cu cineva pentru tine. El spune: Să pocnesc pe cineva în față pentru tine e cel mai romantic mod de a pocni pe cineva. E și mai romantic dacă stau o noapte în închisoare și tu stai să mă aștepți. Ea spune: Întotdeauna mi-a plăcut ideea ca prietenul meu să-l pocnească pe nenorocit, dar în realitate cred că m-ar terifia să facă asta pentru tot restul vieții.
Și nici timp și chef să-l aștepți la secție pentru o prostie nu ai, dând explicații părinților, prietenilor…

6. Să apară pur și simplu acasă la tine. El spune: Spontaneitatea și romantismul sunt interșanjabile, am învățat asta din comediile romantice. Ea spune: O Doamne, aveam fantezii despre asta, dar în fantezia mea, când venea el, arătam minunat și nu făceam ceva în particular. În realitate, arăt ca dintr-un coșmar, mă uit la un film pe care nu vreau să-l întrerup, iar patul meu e plin de chipsuri.
Nu recomandăm!

Idei romantice pentru voi doi

7. Să vină și cu prietenii lui la întâlnire. El spune: Să transform un date într-o ieșire cu prietenii e mișto. Ea spune: Îmi plac prietenii tăi? Poate! Vreau să fiu a cincea roată la căruță între prietenii tăi? Clar că nu!
Când trebuia să fie o întâlnire ca să mergeți la film…nu o să iasă bine!

8. Să îți trimită mesaje cu absolut tot ce gândesc. El spune: Asta înseamnă că suntem deschiși și dispuși și vulnerabili emoțional, ceea ce e exact ce ne dorim. Ea spune: Dacă ai gânduri de spus de câteva ori într-o zi, e adorabil. Dar dacă îmi trimiți sms cu absolut tot ce gândești, telefoanele noastre vor exploda.
Ar fi prea intens, ceea ce duce repede la plictiseală.

9. Să vină la tine la muncă. El spune: Dacă lucrezi în customer service, e drăguț să vin în viztă și să-ți fac ziua mai bună. Și să vorbim un pic. Ea spune: Ocazional, e adevărat. Dar când băieții au mai făcut asta, m-am simțit prost că nu am avut mai mult timp să stau de vorbă cu ei.
Sau a trebuit să continui să vorbești cu ei printre clienți, ceea ce nu e tocmai în regulă.

Gesturi de iubire care fortifică relația

Articol preluat de pe cosmopolitan.ng

Autor: Frank Kobola & Lane Moore

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise