8 obiceiuri care iti fac viata mai usoara

1. Menține curățenia pe birou. Lasă dezordinea doar în interiorul genții tale, acolo unde îi este locul! În plus, calmul vizual conduce la calmul mental și acesta întoteauna e un lucru bun!

2. Lasă-ți o gustare dulce în sertatul biroului pentru nevoia de zahăr de la ora 3 p.m. Când rămâi fără energie, va fi exact ceea ce vei avea nevoie.3. Dacă într-adevăr trebuie să scrii ceva când ești departe de birou folosește o tastatură portabilă pentru gadget-ul tău. În pauza de masă, de exemplu, e mult mai comod să o folosești și să trimiți un e-mail în două minute decât să butonezi telefonul o jumătate de oră pentru a redacta un e-mail impecabil!

4. Trezește-te puțin mai devreme. Vei începe ziua mai puțin amețită și vei avea un moment în plus pentru machiajul ochilor, să-l faci cu atenție, nu doar să arunci două pete de fard pe pleoape.

Vrei să fii mai eficientă la birou?

5. Ia-ți prânzul la tine. Da, lenea e mare și poți învârti doar câteva feluri de mâncare – salate, crochete, cutii gata de pus în microunde. Sună deprimant? Poate! Dar e mai deprimat să cheltui în fiecare zi o groază de bani comandând de la restaurant o salată tristă.

6. Dacă ai stagiari, folosește-i. Ei sunt acolo pentru a învăța, așa că dă-le ceva de făcut. O să fie mulțumiți atât timp cât nu îi pui la curățenie, să plătească facturi sau să aducă mâncarea la birou!

7. Ia o pauză de la chat și rețele de socializare. Sună foarte tentant, dar pierzi timp de lucru valoros, iar ideea e să termini cât mai repede.

8. Ia notițe de la fiecare întâlnire pe un dispozitiv digital. Pe bune. Mai degrabă decât să te bazezi pe o bucățică de hârtie pe care nu mai înțelegi ce ai scris sau decât să te chinui să-ți amintești ce s-a discutat, vei avea un mod elegant și vizibil de a-ți păstra informațiile într-un singur loc.

Obiceiuri neplăcute la birou

Articol preluat de pe cosmopolitan.ng

Autor: Anna Breslaw

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise