8 obiceiuri care iti fac viata mai usoara

By  | 

1. Menține curățenia pe birou. Lasă dezordinea doar în interiorul genții tale, acolo unde îi este locul! În plus, calmul vizual conduce la calmul mental și acesta întoteauna e un lucru bun!

2. Lasă-ți o gustare dulce în sertatul biroului pentru nevoia de zahăr de la ora 3 p.m. Când rămâi fără energie, va fi exact ceea ce vei avea nevoie.

3. Dacă într-adevăr trebuie să scrii ceva când ești departe de birou folosește o tastatură portabilă pentru gadget-ul tău. În pauza de masă, de exemplu, e mult mai comod să o folosești și să trimiți un e-mail în două minute decât să butonezi telefonul o jumătate de oră pentru a redacta un e-mail impecabil!

4. Trezește-te puțin mai devreme. Vei începe ziua mai puțin amețită și vei avea un moment în plus pentru machiajul ochilor, să-l faci cu atenție, nu doar să arunci două pete de fard pe pleoape.

Vrei să fii mai eficientă la birou?

5. Ia-ți prânzul la tine. Da, lenea e mare și poți învârti doar câteva feluri de mâncare – salate, crochete, cutii gata de pus în microunde. Sună deprimant? Poate! Dar e mai deprimat să cheltui în fiecare zi o groază de bani comandând de la restaurant o salată tristă.

6. Dacă ai stagiari, folosește-i. Ei sunt acolo pentru a învăța, așa că dă-le ceva de făcut. O să fie mulțumiți atât timp cât nu îi pui la curățenie, să plătească facturi sau să aducă mâncarea la birou!

7. Ia o pauză de la chat și rețele de socializare. Sună foarte tentant, dar pierzi timp de lucru valoros, iar ideea e să termini cât mai repede.

8. Ia notițe de la fiecare întâlnire pe un dispozitiv digital. Pe bune. Mai degrabă decât să te bazezi pe o bucățică de hârtie pe care nu mai înțelegi ce ai scris sau decât să te chinui să-ți amintești ce s-a discutat, vei avea un mod elegant și vizibil de a-ți păstra informațiile într-un singur loc.

Obiceiuri neplăcute la birou

Articol preluat de pe cosmopolitan.ng

Autor: Anna Breslaw

Comments

comments