8 filme de dragoste cu și pentru adolescenți

Filmele de dragoste cu adolescenți ne permit să visăm sau să ne amintim de trecut și ne ajută să mai credem în dragostea adevărată. Dacă nu știi ce să alegi pentru următoarea seară de filme, aruncă un ochi pe recomandările COSMO și vei găsi cu siguranță ceva pe placul tău!

Clueless (1995)

O elevă bogată încearcă să sporească popularitatea unei colege noi, în timp ce se luptă cu problemele tipice adolescenților și este tachinată de fratele spu vitreg.

10 Things I Hate About You (1999)

O tânără frumoasă, dar distantă, Kat, refuză orice băiat care îndrăznește să se apropie de ea. Obișnuitele petreceri ale colegilor, la care sora mai mica Bianca tânjește de mult, sunt pentru Kat plictisitoare. Conform hotărârii tatălui lor, Bianca nu poate ieși din casă decât dacă este însoțită de Kat. Bianca și câțiva colegi pun la cale planul îmblânzirii ei. Este nevoie de un băiat de care Kat să se îndrăgostească…

The Princess Diaries (2001)

Timida adolescentã Mia Thermopolis este aruncată într-o altă lume când, din senin, primeste vestea incredibilă că este o prințesă adevărată. Ca moștenitoare a tronului Genoviei, Mia pornește într-o aventură comică când bunica ei începe să îi dea „lecțiile de prințesă”.

A Walk to Remember (2002)

Un băiat rebel se îndrăgostește de cea mai ingenuă creatură a liceului iar dragostea lor îi va transfigura pe amândoi.

A Cinderella Story (2004)

Drăguța, dar tocilara liceeană Samantha Montgomery, e pur și simplu dărâmată de moartea prematură a tatălui sau, tragedie care o lasă singură cu Fiona, ticăloasa ei mamă vitregă. Fiona o forțează să facă cele mai murdare treburi din casă. Nici școala nu-i oferă vreo consolare, mai ales când Shelby e prin preajmă: răsfățată, bogată și foarte populară, Shelby o tratează pe Samantha aproape la fel de rău ca Fiona.

Endless Love (2014)

Doi tineri din medii foarte diferite se întâlnesc și se îndrăgostesc. Jade provine dintr-o clasă privilegiată și se simte liberă doar alături de carismaticul, energicul David. Dar prezența lui în viața ei îi nemulțumește părinții, care ar face orice să-i vadă despărțiți.

If I Stay (2014)

Mia este o violoncelistă talentată în vârstă de 17 ani, cu o familie iubitoare și un iubit minunat, Adam. Ea nu trebuie decât să aleagă dacă va merge la New York pentru a studia la Julliard sau daca va rămâne în Oregon cu cei dragi. Însă, într-o dimineață cu ninsoare, totul se schimbă, iar decizia pe care brusc trebuie să o ia devine dramatică și cu adevărat dificilă.

Sing Street (2016)

Filmul spune povestea unui băiat pe care muzica îl ajută să facă față schimbărilor ce intervin în viața lui atunci când se transferă de la o scoală privată destinată celor cu stare materială bună, la una dintr-un cartier aglomerat si sărac.

Vizionare plăcută!

 

Citește și: 5 filme care îți îmbunătățesc starea de spirit când ai o zi proastă 

Citește și: Cele mai sexy filme din toate timpurile 

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.