8 conturi cool de urmărit pe Instagram

Ce conturi de Instagram urmărim în 2020 pentru inspirație culinară, de travel, de lifestyle, sau… just for fun. Iată câteva dintre conturile la care merită să dai follow (și de ce îți propunem să o faci).

@hautescuisines

https://www.instagram.com/p/B83s6dOpOcR/

#Follow for #FoodPorn

Termenul haute cuisine presupune pregătirea meticuloasă și prezentarea atent studiată a preparatelor culinare. Și exact asta ai să găsești pe contul @hautescuisines – fel și fel de mâncăruri ridicate la rangul de capodopere gastronomice. Pagina este de fapt o colecție de photo submissions, așa că, dacă ai o fotografie care se încadrează în tematica propusă (care se schimbă o dată pe săptămână și este bazată pe produse aflate în sezon), o poți trimite prin DM sau pe mail, pentru șansa de a fi publicată pe cont. Altminteri, poți pur și simplu să îi dai follow pentru o doză zilnică de #foodporn și pentru idei de plating.

@cats_in_food

https://www.instagram.com/p/B8eiA2MIZkW/

#Follow for #Fun

Artista Kseniia Zmanovskaia îmbină în Photoshop două dintre cele mai îndrăgite lucruri de pe internet – mâncarea și pisicile – iar rezultatul este, desigur, mega haios. Pisicile sunt inserate atât de meticulos în poze încât uneori chiar ai nevoie de câteva secunde pentru a le depista. Artista acceptă requesturi prin DM, așa că îți poți comanda un poster (sau un tricou sau o cană) cu imaginea pisicii tale camuflată în felul tău preferat de mâncare.

@gelcream

https://www.instagram.com/p/Bp-Dv-HhC6R/

#Follow for #HonestBeautyReviews

Uneori e dificil să îți dai seama dacă cineva de pe Instagram recomandă un produs pentru că îi place cu adevărat sau doar pentru că a fost plătit să o facă. Yana Sheptovetskaya și-a câștigat respectul (și followerii) datorită faptului că pe contul său, @gelcream, nu există nicio postare sponsorizată. Premisa contului este, pe cât de simplă, pe atât de captivantă – fiecare postare prezintă un produs pozat pe un fundal neutru, iar captionul conține un review obiectiv al acestuia, cu bune și rele.

@tonyfutura

tony futura

#Follow for #PopCultureFix

Tony Futura, un artist digital din Berlin, creează artă vizuală suprarealistă prin care ironizează într-o manieră ingenioasă obsesia actuală a omenirii pentru materialism. Imaginile îmbină diverse elemente din cultura pop și sunt adesea încărcate cu o doză de energie sexuală, constituind un reminder zilnic să nu ne luăm prea în serios.

@illkoncept

https://www.instagram.com/p/B63ZMMznb-F/

#Follow for #CityLife

Mike Szpot aka illKoncept” este un fotograf specializat pe nișa de street photography. Stilul aparte, care îi caracterizează imaginile, include câteva elemente recurente – cadre trase pe timp de noapte, care implică ploaie, fum sau abur, elemente în nuanțe neon, și personaje pozate în mișcare, ilustrând cu o tentă dark & gloomy viața de zi cu zi a orașului.

@theimpossiblemuse

https://www.instagram.com/p/B2wuV-DBkot/

#Follow for #Motivation

Lauren Wasser este o inspirație pentru noi datorită faptului că a reușit să treacă peste o experiență personală traumatizantă. La 24 de ani, Lauren a fost diagnosticată cu Sindromul Șocului Toxic, episod în urma căruia și-a pierdut ambele picioare. În prezent, își împarte timpul între activism (făcând lobby pentru renunțarea la anumite materiale și substanțe dăunătoare din produsele de igienă feminină, asociate cu SST), modeling, (a apărut în publicații precum CR Fashion Book sau pe podiumul prezentării Fenty a Rihannei, precum și în diverse campanii) și sport (joacă baschet, face Pilates și se antrenează pentru Maratonul din New York), amintindu-ne că o tragedie poate fi învinsă.

@sejkko

https://www.instagram.com/p/BuJXQvuhkQH/

#Follow for #Art

În spatele pseudonimului “Sejkko” se ascunde Manuel Pita, un fotograf de origine portugheză, care abordează un subiect sobru prin esență, însă într-un mod inedit. Manuel explorează ideea de singurătate creând portrete ale unor case solitare. Cu toate că sună sumbru, rezultatul este captivant, iar imaginile par desprinse dintr-un univers fantastic. De fapt, fotograful nu menționează care dintre fotografii sunt ale unor case reale și care nu, lăsând la latitudinea privitorului să delimiteze totul prin prisma imaginației proprii.

@george_and_troja

https://www.instagram.com/p/B84cMHgg2fC/

#Follow for #TravelInspo

Există mii, poate chiar milioane de conturi de Instagram cu animale simpatice, dar puține sunt mai fotogenice decât Irish Setterul Troja pe care stăpânul său îl fotografiază în decorul superb al Norvegiei. George și Troja își documentează plimbările prin natură, astfel încât dacă le dai follow, obții 2 în 1 – inspirație de travel (clar îți vei dori sa explorezi la rândul tău meleagurile norvegiene) și doza zilnică de cute animal pics.

Foto: Instagram

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.