8 august: Ziua internaţională a pisicii. Vedete iubitoare de pisici

Azi, 8 august, este o zi importantă pentru iubitori de pisici şi, implicit, pentru echipa Cosmopolitan. Pentru cei care au alături aceste frumoase „feline”, le dorim să aibă o relaţie specială cu pisicile lor şi să se bucure de tot ce le pot oferi acestea. Pentru cei care încă nu au o pisică prin preajmă, le dorim să… îşi ia una. 🙂

Cu această ocazie, ne-am amintit de una dintre marile iubitoare de pisici din lumea vedetlor, Taylor Swift şi ale ei pisici pufoase şi simpatice. Puteţi descoperi ai video-uri funny cu pisici: Taylor Swift, video-uri funny cu pisicile ei. Aceasta are, totuşi, o singură pisică Olivia.Dar, Taylor este doar una dintre multele vedete care au descoperit farmecul de a avea grijă de o pisică:

Vedete iubitoare de pisici:

Bella Thorne

Instagram Bella Thorne

Ed-Sheeran – cele două pisici ale lui Ed-Sheeran au chiar contul lor personal de Instagram. Le găsiţi aici: #thewibbles

Descoperă mai jos alte vedete care au declarat cât de mult iubesc pisicile sunt:

James Franco –  „Am crescut iubind pisicile. Aveam în jurul meu pisici, iar acum nu îmi concep viaţa fără aceste feline”, a declarat James într-un interviu. Se pare că actorul se şi pricepe la creşterea felinelor: „Nu ştiu cum se cresc câinii, dar cu siguranţă la pisici mă pricep”, a mai spus actorul.

Cameron Diaz 
– Cameron are o felină extrem de alintată, căreia i-a pus numele Little Man. Actriţa este foarte preocupată de imaginea pisicuţei, aşa că îi cumpără adesea hăinuţe dintre cele mai fashion.

Citeşte despre alte vedete iubitoare de pisici, aici: http://www.zooland.ro/celebritati-care-iubesc-pisicile-4290

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.