7 lucruri pe care să nu le cumperi din magazinele second hand

În magazinele second hand sau cele de antichități poți găsi adevărate comori, dar există și anumite lucruri pe care e recomandat să nu le cumperi de aici.

Așternuturi de pat

Aceste produse sunt greu de dezinfectat și petreci mult timp în pat, deci nu e deloc recomandat să alegi unele care nu sunt 100% curate. E mai bine să cheltui mai mulți bani pentru a cumpăra unele noi, mai ales că nu costă o avere.Vase de cristal

Cele mai multe dintre ele respectăstandarde depășite, ceea ce înseamnă că pot conține substanțe dăunătoare sănătății. Cu alte cuvinte, le poți cumpăra, dar numai pe post de decorații.

Electronice și electrocasnice

Cât timp nu îl poți testa, nu ai de unde să știi dacă mai funcționează, deci nu risca! Oricum, chiar dacă pe moment funcționează, nu uita că a fost folositmult timp, deci nu știi când se poate strica. Mai bine nu risca!

Veselă

Chiar dacă arată drăguț, poate conține substanțe dăunătoare, la fel ca vasele de cristal.

Pătuțuri de copil

De-a lungul timpului, standardele de siguranță s-au tot schimbat, deci nu risca viața copilului achiziționând un pătuț vechi!

Saltele sau perne

Vrei să dormi pe o saltea sau pernă plină de insecte precum bed bugs? Bineînțeles că nu, deci cumpără întotdeuna unele noi!

Orice miroase urât

Mirosul provine cel mai probabil de la mucegai, praf sau urină de animale. Nu sună prea bine, nu-i așa?

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.