7 lucruri pe care ar trebui să le porți mereu la tine

În geanta unei femei poți găsi o mulțime de lucruri, iar de-a lungul timpului s-au făcut chiar și numeroase glume legate de cat de multe obiecte purtăm în fiecare zi în poșetă. Geanta unei femei cântărește în medie 2,5 kilograme și trebuie să recunoaștem că nu toate lucrurile pe care le avem la noi ne sunt cu adevărat indispensabile. Iată care sunt lucrurile pe care să le ai în geantă zilnic:

Telefonul mobil

Un smartphone te scoate din încurcătură oricând. El te poate ghida când te pierzi și nu găsești adresa la care trebuie să ajungi, el te ajută să îți menții agenda ordonată și, evident, să ții legătura cu oamenii.

Puține persoane și-ar mai putea imagina viața în prezent fără telefoane mobile inteligente, deoarece ne sunt de un real ajutor zi de zi. Ele au devenit o extensie a noastră și ne ușurează enorm viața. Nu trebuie neapărat să ai un telefon de ultimă generație, alege unul care să răspundă nevoilor tale și pe care să te poți baza. Nu uita să-l personalizezi și să-l protejezi; printre aceste huse pentru telefoane vei găsi mai multe culori și modele din care să alegi.

Portofelul cu bani cash

Este imperativ să ai la tine portofelul și suntem sigure că îl porți deja zilnic în geantă. Și mai important, însă, este să porți în el și ceva bani cash. Este mult mai comod să plătești mereu cu cardul, însă în unele cazuri tot banii gheață te scot din încurcătură, așa că ar trebui să te asiguri că ai la tine și cash.

Te sfătuim să porți bani cash și într-un alt buzunar din geantă. În cazul în care pierzi portofelul, vei avea astfel un fond de rezervă.

Crema de maini

Se spune că vârsta unei femei poate fi ghicită cu exactitate după pielea mâinilor ei. Dintre toate produsele cosmetice destinate îngriirii și înfrumusețării, crema de mâini este singura care ar trebui să aibă un loc permanent în poșeta ta.

Prințesa Grace Kelly este una dintre celebritățile care a vorbit de mai multe ori despre importanța deosebită pe care o acordă mâinilor sale. Ea nu pleca nicăieri fără o loțiune hidratantă pentru mâini și obișnuia să o aplice de mai multe ori pe zi. Este un exemplu demn de urmat și vei avea numai de câștigat dacă adopți și tu acest obicei.

Ace de siguranță

Acele de siguranță te pot scoate din o mulțime de situații jenante și sunt atât de ușoare și mici, încât nu este niciun efort să le porți mereu la tine. Este genul de obiect căruia îi vezi importanța abia atunci când ai nevoie de el și nu-l ai. Două ace de siguranță purtate într-un mic buzunar al genții îți vor fi de mare ajutor la momentul potrivit.

Servețele (umede și uscate)

Din geanta unei femei nu ar trebui să lipsească șervețelele, nici cele uscate, nici cele umede. Sunt zeci de momente într-o zi în care ele se pot dovedi utile și nu îți vor încărca prea mult geanta, așa că nu ai de ce să le lași acasă.

Plasturi

Te sfătuim să ai mereu la tine câțiva plasturi, pentru cazul în care apare vreun mic accident. În plus, orice femeie a purtat cel puțin o dată o pereche de pantofi care, deși erau superbi, erau și incomozi, iar plasturii se dovedesc a fi foarte utili când vine vorba despre încălțămintea care provoacă bătături.

Bonus de vară – O sticlă cu apă

Pe timpul verii, din geanta ta nu ar trebui să lipsească o sticlă de apă. Probabil știi deja că medicii recomandă să bei doi litri de apă pe zi, însă trebuie să știi și că vara vei avea nevoie de o cantitate mai mare. Hidratarea este și secretul unei pieli frumoase și lipsite de imperfecțiuni, așa încât sticla mică de apă din geanta ta va fi un aliat al sănătății, dar și al frumuseții tale.

Tu ce porți în geanta ta zi de zi?

Sursa foto: Shutterstock

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.