6 lucruri din apartamentul tău care îl vor pune pe fugă

Prima impresie contează, iar atunci când îl inviți pentru prima dată pe noul iubit la tine acasă ar trebui să ții cont de câteva lucruri, pentru a nu-l pune pe fugă.

1. Fotografii cu fostul iubit

Dacă s-a terminat, atunci trebuie să se termine cu totul! Nu mai etala pozele cu tine și fostul iubit pe plajă sau sărutându-vă sub vâsc de Revelion. Tipul nou te va privi ca pe o persoană disperată, care se agață de trecut. Deși nu spune nimeni să arunci toate fotografiile cu foștii, cel mai bine este să le ții undeva ferite de priviri, chiar și de ale tale.2. Cărți despre cum să îți găsești marea iubire

Cu toatele am trecut prin momente în care am avut dubii în privința relațiilor și poate că am cumpărat cărți cu titluri de genul „Cum să găsești bărbatul potrivit” sau „Îți promitem, e acolo undeva”. Dar, când vine momentul să îți inviți noul iubit acasă, scapă de cărțile de auto-ajutorare. Când o să vadă astfel de titluri se va gândi că disperarea ta a ajuns la cote amenințătoare. Dacă ascunzi cărțile de data asta, s-ar putea să nu mai fie nevoie de ele în viitor.

3. Fotografia motivaționala de pe frigider

Știi bine despre ce este vorba. Fotografia cu modelul Victoria`s Secret, în costum de baie, care îți reamintește de fiecare dată când vrei să mănânci la miezul nopții că poți mai mult de atât. Ei bine, cel mai indicat este să o dai jos înainte ca el să vină, altfel ai putea la fel de bine să agăți un semn luminos la intrare pe care să scrie „nesigură”. Bărbaților le plac femeile sigure și hotărâte, chiar dacă sunt conștienți de faptul că fiecare are anumite lucruri de care nu este mulțumită.

4. Tabloide

Toate putem fi acuzate că citim reviste de bârfe din când în când. În timp ce ne prefacem că nu ne pasă câți copii mai au vedetele noastre preferate, ne dorim în secret să citim cine are cele mai bune ținute sau cine s-a mai cuplat cu cine. Totuși, un teanc de tabloide pe măsuța de cafea ar putea să îi trimită mesajul greșit și anumte că ești superficiala și obsedată de viața vedetelor.

5. Jucării de pluș

Ursulețul tău preferat, așezat la loc de cinste printre nenumăratele pernuțe decorative de pe patul tău, cel mai probail va declanșa alarma „scapă cât mai poți”. Chiar dacă ai ursulețul de când erai mică, micuțul spune despre tine că esti imatură și că ai nevoie de cineva care să aibă grijă de tine.

6. Frigiderul pustiu

Poate că cea mai mare teamă a unui bărbat este să deschidă frigiderul și să găsească doar o sticlă cu apă și un borcan de muștar. Chiar dacă în prezent nu toți bărbații se mai gândesc că femeia trebuie să îi aștepte cu masa caldă pe masă, va părea că ești leneșă și că preferi să îți comanzi fast food zilnic.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.