6 trucuri pentru cele mai relaxante seri de iarnă la care ai putea visa

Temperaturile sunt cu minus în termometre, viscolul zguduie din când în când ferestrele și ușile, zăpada e deja de jumătate de metru la intrarea în bloc, iar picioarele sunt ude și tot ce vrei e să ajungi acasă și să te bagi în pat. Vine iarna și asta este imaginea cu care trebuie să te obișnuiești, asta dacă nu ai planuri de evadare să petreci Crăciunul pe nisip într-un loc exotic. Pentru acelea dintre noi care se gândesc cu groază că trebuie să suporte un nou sezon de frig și umezeală, am venit cu soluțiile perfecte pentru cele mai plăcute seri de iarnă cu putință.

6 trucuri pentru cele mai relaxante seri de iarnă la care ai putea visa:  1. O băutură caldă

Un vin fiert cu portocală și scorțișoară, un ceai de fructe sau o ciocolată caldă reprezintă tratamentul perfect pentru o seară friguroasă de iarnă. Nimic nu poate schimba mai dramatic tonul neplăcut al anotimpului rece decât o cană caldă în mâinile tale, în timp ce stai într-un colț de canapea uitându-te la serialul tău preferat.

  1. O atingere elegantă pentru ținuta ta, mereu la îndemână

Iarna nu trebuie să vină mereu la pachet cu haine groase, grele și fără stil. Aceste cardigane dau o notă elegantă ținutei tale de iarnă, sunt extrem de comode, accesibile și pot fi accesorizate foarte ușor. Un astfel de element nu trebuie să lipsească din garderoba ta în sezonul rece.

  1. O pereche de șosete pufoase

Vrei să te simți ca în povești la tine în casă? Ai nevoie de un singur lucru. De fapt, de două. O pereche de șosete pufoase îți vor da o stare atât de relaxantă că vei uita de temperaturile scăzute. Garderoba ta de iarnă trebuie să conțină câteva perechi de acest fel. Îți garantăm că singura ta problemă va fi să te abții din a le purta și când se va încălzi afară.

  1. O pătură moale și călduroasă

Imaginează-ți atât: un power-nap pe canapea, ascultând muzică, la adăpostul unei pături moi și călduroase. A zis cineva ger și viscol? Poate în altă parte, pentru că aici totul este perfect

  1. Un halat cu două numere mai mare

Nu ai un halat? Trebuie să îți iei unul. Și neapărat să fie cu două numere mai mare, cât să simți că faci baie în el atunci când îl pui pe tine. Poate că nu sună foarte practic, dar crede-ne că este cel mai relaxant lucru posibil. Desigur, halatul trebuie să fie pufos. Vei uita să te mai învelești odată ce l-ai pus pe tine și te-ai aruncat în pat.

  1. O companie plăcută

Care este cel mai cald lucru într-o seară friguroasă de iarnă? O companie plăcută, normal. Petrece-ți serile alături de cei dragi, caută să creezi o atmosferă romantică de fiecare dată când ai ocazia și nu rata nicio oportunitate să te bucuri te prezența celor la care ții cu adevărat. Serile vor fi cu siguranță mai calde așa.

Care sunt metodele tale de a transforma până și cele mai friguroase seri de iarnă în cea mai relaxantă și mai plăcută experiență?

 

Sursă foto: Shutterstock / Copyright Victoria Chudinova

(P) Articol realizat împreună cu Elefant

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.