6 secrete de shopping pe care fiecare femeie trebuie să le știe

Dacă te-ai întrebat vreodată cum reușesc unele femei să  știe toate secretele de shopping pe care ți-ai dorit vreodată să le afli, avem câteva sfaturi pentru tine.

Indiferent cât de organizată consideri că ești, de multe ori ai văzut cum persoana aflată la casă înaintea ta a cumpărat ultima pereche de pantaloni din categoria celor pe care ți-i doreai nespus.

Iată care sunt cele 6 secrete de shopping care te vor ajuta să învingi de fiecare dată:

Ține ofertele la degetul tău mic

O femeie care știe să se descurce în jungla shoppingului are mereu la îndemână banii de care are nevoie și ține ofertele retailerilor la degetul lor mic. Dacă vrei să cumperi întotdeauna lucrurile pe care ți le dorești și să ai parte, în același timp, de o sumedenie de discounturi, de prețuri preferențiale și de avantaje la achiziție, un astfel de card pentru cumpărături îți va aduce la picioare toate produsele pe care ai pus ochii. Ai puncte de loialitate, rate fără dobândă și o serie de avantaje incontestabile în peste 8.000 de magazine.

Fă-ți un plan

Unul dintre secretele shoppingului este existența unui plan coerent. Asta nu înseamnă că nu trebuie să cumperi un produs minunat care ți-a ieșit în cale, însă planul te poate ajuta să cumperi lucrurile de care ai cu adevărat nevoie și să ajungi la ele înaintea altora.

Cumpără haine în extrasezon

Majoritatea retailerilor oferă discounturi substanțiale la produsele aflate în extrasezon. Spre exemplu, lunile de vară sunt ideale pentru a cumpăra haine de iarnă la prețuri derizorii, dar și haine și accesorii vestimentare pentru toamnă sau primăvară. Pentru hainele de vară, mergi la vânătoare de chilipiruri începând din septembrie. Îți vei mulțumi vara viitoare.

Încadrează-te în buget

Înainte de a ieși din casă, stabilește-ți bugetul de cumpărături. Dacă știi clar care este suma de bani în care trebuie să te încadrezi, vei evita cumpărarea unor lucruri de care chiar nu ai nevoie. În plus, vei avea bani suficienți pentru hainele și accesoriile pe care ți le dorești cu adevărat.

Fă o analiză a obiceiurilor tale vestimentare

Fiecare dintre noi are o slăbiciune vestimentară și spune că ar vrea să poarte mai des un anumit tip de haine deși, în realitate, acele haine nu sunt scoase din dulap timp de luni de zile. Analizează-ți obiceiurile vestimentare și află care sunt tipurile de haine pe care le porți, de fapt. În acest fel vei realiza că nu are rost să cheltuiești sute de lei pentru o rochie care „îți ia ochii” și pe care o vei purta, probabil, o singură dată.

Împrietenește-te cu telefonul mobil

Ai găsit o haină care îți place enorm. Ia-o în mână și caută pe Google același produs, pentru a compara prețurile. Dacă mergi la cumpărături în mall, spre exemplu, există șanse mari să găsești aceeași haină într-un alt magazin, la un preț de două sau de trei ori mai mic. Așa vei face rost de bani și pentru pantofi, și pentru cămașă și chiar pentru acea eșarfă superbă care ți-a făcut cu ochiul ceva mai devreme.

(P) Articol realizat împreună cu bancatransilvania.ro

Foto: shutterstock.com/Olesia Bilkei

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.