6 obiceiuri care te vor face să te simți din nou copil în această iarnă

Nimic nu se compară cu fericirea unui copil în perioada sărbătorilor de iarna. Dacă am crescut, asta înseamnă că am uitat? În niciun caz. Lasă-te în voia imaginației și bucură-te de următoarele luni așa cum o făceai când erai mică, la părinți. Iarna trebuie să fie un sezon al familiei, prietenilor, căldurii interioare și fericirii. Hai să uitam de frig, de umezeală și să începem să zâmbim puțin. De acord?

6 obiceiuri care te vor face să te simți din nou copil în această iarnă:

  1. Crăciunul la tine în casă

Nu exista Crăciun fără elementul central al acestui sezon, bradul. Dar anul asta îți recomandăm altceva. Scapă de mizeria din casă și contribuie și tu la salvarea unui brad natural,alegând unul dintre acești brazi artificiali superbi. Aplică un parfum de brad în casă și nici nu vei sesiza diferența.

  1. Obiceiul care ți-a adus cele mai frumoase amintiri când erai mică

După ce ți-ai luat bradul, trecem la cea mai frumoasă parte. Alături de iubit, de familie, de prieteni și de cei dragi, organizează o seară specială care să-ți amintească de copilărie. Alege decoratiuni de brad care îți vor umple casa de lumină și vor face ca această experiență să fie cu adevărat distractivă. Vor fi ore de neuitat.

  1. Surprize pentru cei dragi

Pregătește mici surprize pentru fiecare dintre cei care îți sunt apropiați. Nu contează cât de mic sau simbolic este cadoul. Împachetează-l elegant și pune-l sub brad cu o fundă roșie. O cameră plină de cadouri este o cameră plină de fericire.

  1. O masă cu prietenii și familia

Adună-i pe toți în jurul bradului și bucură-te de prezența lor așa cum o făceai și acum mulți ani, când erai doar un copil care își aștepta cadourile de Crăciun. Oferă-le atunci cadourile de la tine, într-un moment special și amuzant pentru toată lumea. Pare o imagine puțin dulceagă, dar încearc-o și vei vedea cum nimeni nu poate să-și șteargă zâmbetul de pe buze, fie și măcar pentru câteva ore.

  1. Un milion de arome

Prăjituri, dulciuri, scorțișoară, bomboane, un tort și astfel de bunătăți de Crăciun trebuie să îți umple casa cu aromele lor excepționale. îți recomandăm să consumi totuși moderat toate aceste delicatese, nu neapărat pentru dieta ta, ci mai ales pentru sănătatea ta. Bucură-te totuși de câteva bucate pe care doar perioada sărbătorilor de iarnă le pot face atât de speciale.

  1. Sfidează frigul de afară

Iar pentru momentele în care vrei să stai singură, cu gândurile și planurile tale, adună în jurul tău cei mai pufoși ciorapi din casă, o pătură călduroasă, o cană de vin fiert cu scorțișoară și portocale și o carte care te va unge pe suflet, într-un fotoliu comod, lângă lumina bradului. Vei uita de viscol, ninsori, ger și umezeala de afară. Te iertăm dacă te va lua somnul acolo, fie și pentru o oră. În schimb, tu ești cea care nu se va ierta dacă nu va încerca asta.

Spune-ne și nouă primul lucru care îți vine în minte atunci când te gândești la Crăciun?

 

Sursa foto: Shutterstock / Copyright Viktor Gladkov

(P) Articol realizat împreună cu Praktiker

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.