6 lucruri must have pentru orice festival de vară

Sezonul festivalurilor de vară a început și trebuie să te pregătești corespunzător dacă vrei să te bucuri de o experiență cu adevărat memorabilă! Ai grijă să nu uiți acasă aceste lucruri must have, care îți vor veni în ajutor indiferent de zona unde are loc festivalul.

Loțiune cu factor de protecție solară

Chiar dacă nu stai la plajă, razele soarelui tot te „găsesc”, deci trebuie să fii întotdeuna protejată. Aplic-o înainte să ieși de la cazare sau din cort, dar și după câteva ore. De asemenea, nu uita să aduci la tine o cremă de față cu SPF, dar și un balsam de buze.Cizme din cauciuc

Odinioară considerate urâte, cizmele din cauciuc încep să fie din ce în ce mai populare, în special la festivaluri. În anii recenți au apărut pe piață multe modele simpatice, care pot fi asortate cu ținuta ta. Nu lăsa ploaia să îți strice sandalele preferate!

Pelerină de ploaie

Nu doar încălțămintea se udă atunci când plouă, ci și ținuta ta aleasă cu mare grijă. Pentru că nu poți intra cu umbrele în spațiul de concerte, o pelerină de ploaie este absolut necesară.

O borsetă

Ghiozdanul sau geanta nu sunt deloc comode atunci când dansezi, însă o borsetă nu te va deranja deloc mulțumită dimensiunii sale reduse. În același timp, în ea încap telefonul, banii, un pachet de șervețele, balsamul de buze… tot ce ai nevoie pe parcursul concertelor.

Baterie externă pentru smartphone

Deși îți recomandăm să te bucuri de experiență și să nu stai tot timpul cu ochii în telefon, acesta este necesar atunci când ai nevoie să îți găsești un prieten rătăcit. Dacă rămâi fără baterie, încearcă smartphone-ul cu ajutorul bateriei externe (pe care o poți ține în borseta menționată mai devreme).

O pălărie

Ne plac vara și soarele, însă cu insolația nu este de glumit. Pentru că vei petrece atât de mult timp în aer liber, ia cu tine și o pălărie chic, care te va proteja.

Tu ce altceva consideri că trebuie neapărat să aduci cu tine la un festival?

 

Citește și: Ce trebuie să știi când mergi cu cortul în vacanță 

Citește și: Sfaturi pentru organizarea eficientă a bagajului 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.