6 idei de cadouri perfecte pentru ziua iubitului tău

Aniversarea lui se apropie, tu stai pe gânduri ce cadou să îi cumperi și tot tai de pe listă. Noi știm însă care sunt acele daruri cu care mergi la sigur.

Fie că sunteți la începutul relației, fie că sunteți de ceva timp împreună, aniversarea iubitului e o provocare. Hainele sunt un teritoriu riscant dacă greșești mărimea, parfumul poate fi un fiasco dacă nu știi exact ce preferă, iar obiectele generice de la magazinele de cadouri sunt impersonale și…cam inutile.

Află cu ce cadouri inspirate îl poți răsfăța:

1. Ceva ce nu visează să primească, dar sigur își dorește

Bărbații sunt înnebuniți după gadgeturi, în general. Ei sunt fascinați de noile apariții în tehnologie și le place să se „joace” cu diverse dispozitive electronice.

Ce-ai zice să îi iei un telefon mobil nou? Gama de smartphones e foarte variată, așa că trage puțin cu ochiul înainte, ca să vezi ce sistem de operare preferă, ce funcții folosește mai des și ce elemente de design apreciază.Te poți consulta, eventual și cu un prieten de-ai lui (cu condiția să păstreze secretul, normal!). Apoi te poți decide asupra modelului perfect care se încadrează în cerințe și în bugetul tău și nu-ți rămâne decât să te bucuri de surprinderea de pe fața lui.

2.  Distracție la festival

Vara abia a început și se anunță plină de festivaluri faine. Cel mai probabil, nu o să puteți ajunge la toate, dar merită să mergeți împreună la cel puțin unul. Dacă știi ce genuri de muzică ascultă și care sunt artiștii săi favoriți, cumpără două bilete și încercuiește data în calendar.

E o bună ocazie să petreceți timp unul cu altul, să ascultați live muzică bună și să gustați cele mai cool preparate street-food. Și astfel cadoul lui devine o experiență senzațională pentru amândoi!

3.  O brățară fitness cu stil

Facem cum facem și tot la tehnologie ajungem! E mereu la modă să te preocupe sănătatea și să ai un stil de viață cât mai echilibrat. O brățară fitness e un cadou care îi transmite prietenului tău că ai grijă de el și că ești interesată să se mențină în formă.

Dispozitivele de tipul acesta au o mulțime de funcții utile: măsoară numărul de pași parcurși (perfect dacă aveți în plan drumeții), caloriile arse, rimul cardiac și monitorizează și somnul.
Cele mai multe au și funcții extra de sincronizare cu telefonul mobil, pentru a primi notificări prin apeluri și mesaje sau pentru a seta alarma dimineața.

4. O experiență de neuitat 

Dacă ți se pare că el are deja orice și-ar putea dori, oferă-i o amintire pe care să o țină minte toată viața. Cu ce îl vei da gata? Cumpără-i un salt cu parașuta, un zbor cu parapanta, o sesiune de bungee jumping sau înscrie-l la un test drive. Dacă vrei să joci un pic mai precaut, îl poți lua un 1 day-pass la un parc de distracții, la un parc acvatic, la spa sau la masaj. Aici e esențial să știi dacă îi place adrenalina sau dacă preferă mai degrabă confortul.

5. O pereche de căști ultraperformante

Sincer, n-am auzit până acum vreun băiat care să nu-și dorească o pereche de căști ultraperformante. Claritatea sunetului, designul și destinația sunt cele trei criterii principale pe care trebuie să le iei în calcul.

Dacă prietenul tău joacă jocuri video, vei opta pentru căști over-ear (care acoperă total urechea), pentru că sunt foarte confortabile. Același model e preferat și de pasionații de muzică, mereu în căutarea acusticii perfecte. Dacă, pe de altă parte, e un tip mai activ și mereu în mișcare, îi poți lua o pereche de căști wireless, care se cuplează cu telefonul sau tableta și sunt foarte practice și în mașină.

6. Un cadou sportiv

Tehnologie, experiențe noi, muzică… n-ar putea lipsi de la preferințele masculine și sportul. Arată-i că îi susții hobby-urile și ieșirile cu băieții cumpărându-i ceva legat de activitatea fizică pe care o practică.

Ar putea fi o rachetă de tenis sau o minge de fotbal, ori o cameră video mini pentru bicicletă, cu care să-și filmeze aventurile pe două roți și să le posteze apoi pe net.

Te-am inspirat? Tu ce cadou vei alege pentru ziua lui?

 

(P) Articol realizat împreună cu Arsis

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.