Interviul COSMOFlash cu Dorian Popa

Interviul COSMOFlash din această săptămână îl are ca invitat pe chipeşul Dorian Popa – artistul care se află în aceste zile şi pe coperta suplimentului COSMO MAN. Citeşte mai jos discuţia pe care am avut-o cu Dorian şi lasă-ne părerea ta într-un comentariu la finalul articolului:

Care e ultima veste buna pe care ai primit-o?

Ultima şi una dintre cele mai bune veşti din viaţa mea este participarea mea în juriul emisiuni “Plasa de stele”. Lucru care mă face să cred că ceea ce am făcut în juriul de la Next Star a fost apreciat de cei de acasă, ceea ce mă bucură şi le mulţumesc.

 

Ce iti place cel mai mult legat de fanii tai?

 

Cel mai mult îmi place la fanii mei că atunci când încerc să îi sfătuiesc în ceea ce priveăte unele probleme din viaţa lor, aceştia chiar mă ascultă şi îmi urmează exemplul.

DSC_0187Care e primul sfat pe care i l-ai da cuiva care vrea sa obtina un fizic lucrat, precum al tau?

 

“Abdomenul se face în bucătărie, nu la sală”, de aici şi sfatul meu de a fi foarte atent la alimentaţie, şi evident de a nu lipsi de la antrenament.

 

Care e cea mai indrazneata propunere care ti-a facut-o o fana?

 

Pentru că am primit de mai multe ori această întrebare, nu vreau să îmi schimb răspunsul, aşa că cea mai îndrăzneaţă propunere de la o susţinătoare rămâne în continuare cererea în căsătorie.

 

Care e activitatea ta cea mai frecventa alaturi de gasca de prieteni?

 

Mersul la film este activitatea pe care o am alături de gaşca de prieteni.

 

Care e cel mai romantic gest pe care l-a facut iubita ta pentru tine?

 

Cel mai romantic gest a fost ca atunci când m-am întors din junglă a fost să mă aştepte acasă cu toate lucrurile pe care ştia că mi le doresc înainte să plec: un televizor uriaş alb şi două boxe mari albe.

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.