BRD NASTASE TIRIAC TROPHY – The place to be this weekend

Hello, cosmo girl!

Ți-ai făcut planuri pentru weekend-ul acesta? Dacă nu, ar trebui să treci pe la Arenele BNR, la BRD NASTASE TIRIAC TROPHY!

Se iau jucători de tenis din circuitul profesionist ATP, se adaugă jucători români de top, se presară o atmosferă de sărbătoare, cei mai cool oameni alături de care să socializezi și, mai ales, bucuria de a trăi live emoțiile fiecărui game, set & match!

Gasești toate ingredientele la Arenele BNR, la cel mai important turneu de tenis din România, BRD Nastase Tiriac Trophy.

Rezultatul? Un weekend plin de relaxare, distracție și voie bună!

Și crede-mă, pe cuvânt, dacă până acum tenisul nu se număra printre pasiunile tale, după o zi petrecută la acest turneu, nu îți vei mai dori să pleci de acolo! În plus, în pauzele dintre meciuri, te poți relaxa în parcul cu platani, te poți întâlni cu jucători pentru sesiuni de autografe sau poți lua parte la alte evenimente speciale care se întâmplă acolo astăzi și mâine.

Cine sunt jucătorii? Ei bine, în semifinalele de astăzi îi poți vedea “în acțiune” pe jucători precum G. Garcia-Lopez, F.Verdasco, dar și pe campionii noștri, Horia Tecău și Florin Mergea.

Weekend-ul acesta, distractia e la BRD Nastase Tiriac Trophy. Așadar, Arenele BNR sunt the place to be!

Ne vedem acolo 🙂

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.