Yamira lanseaza un nou single – „Tortura“

By  | 

Dupa succesul internaţional care l-a avut cu piesa „Waterfalls“ în colaborare cu Mattyas, Yamira revine cu un nou single – „Tortura“, produs de Mellina şi de echipa Mango Records.

Despre noul single „Tortura“, Yamira a declarat: „În piesă vorbesc despre o aventură şi de faptul că este ca o tortură faptul că mă atrage tipul – o tentaţie căreia nu îi pot rezista.“

Videoclipul a fost filmat de Flavius State şi Nicu Niţă, iar montajul a fost făcut de Anthony Icuagu. Filmările au avut loc în Queen Casino de pe Calea Dorobanţi Bucuresti, iar povestea clipului este despre trădare şi iubire. Scenariul a fost ideea artistei. De stylingul ei s-au ocupat cei de la Concept a Trois şi Lia Aram împreună cu Ema Baniţă, iar de machiaj sunt responsabile Irina Petrescu şi Anca Buldur.

Despre colaborarea cu Yamira, Mellina ne-a declarat: „După prima piesă pe care i-am făcut-o Yamirei am devenit bune prietene. Este un artist care promite multe şi pentru care compun de fiecare dată cu drag. Sperăm să vă placa piesa!“

Yamira – Ispas Andreea Florentina este în lumea showbiz-ului încă de la vârsta de şapte ani. A studiat canto, dansul modern şi cel clasic. Şi-a facut debutul în muzică în 2015, alături de Mattyas, cu piesa „Waterfalls”.

Ascultă aici noua piesă a Yamirei:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *