Interviul COSMOFlash cu Delia

Delia este pe val! Artista cu carieră fulminantă pregăteşte mai multe spectacole incendiare la începutul lunii aprilie, de la care… nu trebuie să lipseşti1 COSMO a stat de vorbă cu ea şi îţi împărtăşeşte ce a aflat!

Cum ti-ai descrie in trei cuvinte ultimul single – „Gura Ta“, in colaborare cu Deepcentral?

Sentimente, dragoste, siguranţă.

Esti foarte activa in social media – care retea de socializare e preferata ta?

Îmi este foarte greu să mă decid. Îmi place foarte mult zona de social media, pentru că pot să intru direct în contact cu oamenii care interacţionează cu mine. Ce feedback mai bun de atât poţi primi? Acum îmi place foarte mult Instagram. Dar şi pentru a posta acolo, folosesc aplicaţii anexe cum sunt Boomerang, Phhhoto, MSQRD. Îmi place că pot fi creativă.

Welcome to Deliria 3 aprilieIntr-un concert te axezi mai mult pe a da o interpretare live exceptionala sau pe a oferi publicului experienta unui show complet?

Pentru mine a fost mereu important să cânt live şi să dezvolt partea auditivă. Tocmai din aceste motive mi-am dezvoltat show-ul cu propiul band. Iar partea auditivă se schimbă organic, mereu dezvoltăm piese noi sau doar interpretări noi. Dar nu e suficient, mereu am vrut să ofer o experienţă completă şi îmi place să cred că de cele mai multe ori reuşesc. Iar la Welcome to Deliria pe 2 şi pe 3 aprilie la Sala Palatului va fi o experienţă completă, oamenii vor fi implicaţi direct în show. Odată intraţi acolo, vor fi parte din povestea delirului meu.

Care e cea mai frumoasa parte la popularitate, dar si cel mai neplacut aspect?

E frumos când te simţi confortabil, când ai în jur pozitivitate şi… frumos, indiferent în ce formă primeşti asta. Neplăcut e când vrei să îţi petreci ziua ca un om normal şi nu prea poţi, pentru că oamenii care mă văd, vor să interacţioneze cu mine şi nu pot mereu. Mai exact e neplăcut pentru că poate ei se simt respinşi, dar nu e deloc aşa.

Iti schimbi look-ul des – sunt initativele tale sau te sfatuiesti cu un stilist?

Este o combinaţie. Eu mereu îmi caut inspiraţie în călătoriile mele. Găsesc lucruri care îmi plac peste tot unde merg. Cumva, asta se răsfrânge şi asupra look-ului meu. Desigur, colaborez şi cu stilişti, dar e mai mult de conturare a ceea ce deja există în interiorul meu.

Mergi mereu in vacante superbe – care experienta te-a impresionat cel mai mult pana acum?

Pe primul loc rămâne excursia în Africa cu rucsacul în spate, vacanţa în care chiar am dormit în trib. E fascinantă lumea lor şi pe cât de curioasă eram eu de noutate, pe atât de mult erau şi ei. Îmi atingeau părul si pielea de pe faţă, pentru că nu văd foarte des europeni.

Ce piesa vestimentara a suprevietuit cel mai mult in garderoba ta?

Lenjeria intimă ăi pălăriile.

Ce produse de beauty iti sunt indispensabile in trusa zilnica?

Crema de faţă, fondul de ten şi rujul.

Pari destul de apropiata de fanii tai – care sunt cele mai frumoase mesaje pe care le primesti de la ei?
Sunt atât de multe! Delionii mei sunt minunaţi. Nenumărate fotografii, colaje, simple comentarii, flori şi bomboane primite la sfârşitul concertelor. După Crăciun, chiar am vrut să îmi arăt recunoştinţa faţă de dragostea lor şi i-am chemat pe cei mai „înrăiţi“ la Cafe Deko, unde am stat cu toţii de vorbă şi le-am dat nişte postere în premieră. Sunt adorabili şi îi iubesc sincer!

Daca rasfoiesti COSMO, care sectiuni sunt preferatele tale?

La drum lung, când sunt în turneu, în dubiţă, e timp mult de citit. Aşa că, atunci când prind o revistă, citesc cap coadă tot.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.