5 trucuri pentru online shopping

Pentru a cheltui cu muuult mai puţin, dar şi pentru a beneficia de cele mai tari oferte şi cele mai şic haine, trebuie să fii pe fază. Iată cele mai şmechere trucuri de online shopping care te vor transforma ȋntr-o fashionistă cu mai mulţi bani ȋn buzunar şi cu ȋncă o oră liberă, doar pentru tine.

Identifică magazinele online fără taxă de expediere
Cu banii pe care-i dai pe shipping, poţi pune banii pentru jumătate de tricou sau poţi cumpăra un colier la reducere. Deci, de ce ai da banii aiurea pe expediere când ai putea foarte bine să faci altceva cu suma aia?! Imaginează-ţi ce cafea poţi savura la acel cost! Ȋn concluzie, caută online pe la noi, dar şi ȋn afară, magazinele online fără taxă de expediere şi cumpără cu ȋncredere numai de la ei. Cele mai cunoscute sunt: Asos, Amazon şi Gap.Shopping online. Cum sa nu-ti mai iei teapa

Identifică, dă un telefon şi ridică produsul din magazin
Există magazine online, ca Pull and Bear de exemplu, care-ţi spun ȋn ce magazine ale brandului din oraşul tău vei găsi acea superbă bluză de care te-ai ȋndrăgostit. Ca să fii sigură că o altă fashionistă nu ţi-o ia de sub nas, dă un telefon la magazin şi roagă-te de vânzătoare să ţi-o pună deoparte pentru o oră până când vei “ateriza” ȋn magazin ȋn căutarea „comorii”. Simplu şi eficient, nu?!

Descarcă apps-urile magazinelor online
Este clar, pentru a beneficia de cele mai tari oferte, trebuie să fii conectată şi ştim că nu ai timp de aşa ceva. De aceea, ȋţi recomandăm să faci ceva mai deştept: descarcă apps-urile magazinelor online după care te dai ȋn vânt şi când ai puţin timp liber (ȋn autobuz, taxi sau ȋntr-o pauză la birou), vezi ce super-oferte oferă producătorii tăi preferaţi.

N-ar fi rău nici să te abonezi la newsletter, ȋn felul acesta eşti tot timpul informată şi nu ratezi nici o mega-ofertă.

7 super-apps pentru shopping online

Secretele shoppingului inteligent? Tineti APProape!

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise