5 super-idei DIY de decorat

Organizează-ţi bijuteriile punându-le pe perete cu ajutorul unor butoni pentru sertare cu un model cât mai şic. (sursă: shemovesthefurniture.blogspot.ro)

pinterest

Dacă eşti foarte supărată că nu ai bani să­-ţi cumperi o canapea, să ştii că nu ai de ce. Foloseşte lăzi pentru a crea o super şic-vintage bancă pentru sufragerie. (sursă: mylatestobsession3.blogspot.ro)7968452242_786f4db9a8_o

Pentru un feeling de vacanţă, decorează-ţi balconul cu o măsuţă de cafea pe care poţi ataşa cu lipici scoici şi stele de mare. (sursă: woohome.com)

beach-diy-decor-ideas-3

Pentru a te organiza mai bine la birou sau acasă, fă-ţi o tablă glam pe care poţi nota de la idei la liste şi pe care o poţi şterge pentru a o lua de la capăt a doua zi. De făcut o faci super-simplu: pune ȋntr-o ramă hârtie lucioasă de ȋmpachetat şi gata… (sursă: makeandtakes.com)

235663309_lWmjSVI8_c

Dacă vrei o măsuţă de cafea mai altfel sau dacă eşti cu mare chef de meşterit cu mâna ta, vopseşte câteva buturugi ȋn aceeaşi culoare sau ȋn unele diferite, efectul este spectaculos. (sursă: thriftyand chic.com)

1_800x599

3 idei DIY pentru vara: maieuri si tricouri cool

Decoratiuni DIY pentru a aduce vara in casa ta

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise