5 sugestii de filme de vazut cu iubitul

By  | 

După o săptămână lungă a venit momentul să vizionăm câteva filme! COSMO ți-a pregătit câteva recomandări care te vor ajuta să te relaxezi în acest weekend alături de iubitul tău.

Ai chef să te uiți la un film cu iubitul tău, dar nu găsiți nimic care să vă placă amândurora? Încercați sugestiile noastre!

The Weather Man / Meteorologul (2005)

Meteorologul orașului Chicago, David Spritz (Nicolas Cage), trăiește viața pe care o dorim cu toții: este celebru, are un salariu de 6 cifre muncind două ore pe zi și este pe lista scurtă a meteorologilor unei emisiuni matinale naționale. Dar succesele sale profesionale sunt umbrite de nereușitele sale personale. Este divorțat, își pierde copiii și chiar și tatăl său, câștigător de premii Pulizer, nu îl ia în serios.

Maggie (2015)

Un virus ce transformă oamenii în zombie a început să se răspândească în ţinut, ajungând până la ferma unei familii în care cea afectată este fiica cea mare. Pe măsură e virusul îi modifică încetul cu încetul fizionomia şi comportamentul, transformând-o într-o creatură ce tânjeşte după carnea de om, aceasta încearcă, cu ajutorul celor din jur, să îşi înţeleagă şi să accepte dramatica transformare. Nu este un horror sângeros, ci drama unei familii, cu Arnold Schwarzenegger și Abigail Breslin în rolurile principale.

One Hour Photo / Obsesia (2002)

Văzută prin intermediul fotografiilor, viața noastră pare una mult mai voioasă, relaxată și lipsită de probleme… sau cel puțin așa i se pare lui Sy Parrish (Robin Williams) care duce o existență retrasă și se ocupă de laboratorul foto dintr-un mare magazin. El reușește să evadeze din apăsătoarea realitate cu ajutorul fotografiilor unei familii. Însă admirația lui se transformă într-o adevărată obsesie pentru această familie.

Road To Perdition / Drumul spre pierzanie (2002)

Orice tată este un erou pentru fiul său, chiar și Michael Sullivan (Tom Hanks), ucigaș plătit în slujba mafiei irlandeze din Chicago în perioada marii depresiuni economice din ’30. Însă viața sa va fi schimbată atunci când unul dintre fiii săi află care este slujba sa, iar șeful său nu poate accepta ca familia lui Sullivan să știe adevărul.

Sympathy for Delicious / Un talent metafizic (2010)

După ce rămâne paralizat în urma unui accident, Dean (Christopher Thornton), un tânăr DJ din Los Angeles, îşi vede năruindu-se cariera atât de promiţătoare. Întâlnirea providenţială cu un preot îi deschide ochii asupra puterii de vindecare prin credinţă. Printr-o ironie a sorţii, însă, Dean descoperă foarte curând că-i poate vindeca pe alţii, dar nu şi pe el. În ciuda avertismentelor preotului, el decide să-şi folosească noul dar pentru a se îmbogăţi şi a deveni celebru.

Vizionare plăcută!

Comments

comments