5 reguli de aur pentru a organiza o petrecere a burlăcițelor pe care să o țineți minte toată viața

Petrecerea burlăcițelor este momentul așteptat de orice viitoare mireasă, când va petrece o noapte de distracție de pomină alături de cele mai bune prietene ale ei și se va pregăti să spună adio vieții de celibatară.

Organizarea party-ului perfect nu este complicată, dar este important să ții cont de câteva lucruri esențiale, dacă vrei ca totul să iasă perfect, iar mireasa să aibă parte de una dintre cele mai tari seri:

Unde organizezi petrecerea

Locul în care faci rezervare este poate cel mai important aspect al unui party reușit. Muzica trebuie să fie pe placul tuturor, oamenii să danseze și să se simtă bine, iar atmosfera să fie una molipsitoare, care să te facă să vrei să nu mai părăsești ringul de dans. Un astfel de loc este Laborator de Cocktailuri care, după cum îi spune și numele, este locul perfect în care să testați băuturile preparate de barmanii iscusiți și să dansați până dimineața, dar și să vă amintiți cu nostalgie de anii de liceu, când veți vedea cum arată decorul și veți bea shot-uri din eprubete. În plus, ai reduceri substanțiale aici dacă ai cardul Ai Noștri, astfel încât vă vor mai rămâne bani să luați o sticlă de șampanie și pentru acasă. Îl poți foloși pentru mai multe petreceri, pentru că discount-urile se măresc odată cu nota de plată și nu vei ieși niciodată în pierdere.

Pe cine să inviți

Lista de invitați le dă mari dureri de cap celor însărcinate cu organizarea petrecerii de burlăcițe. Este potrivit să inviți și colege de serviciu ale miresei sau e mai bine să păstrezi totul restrâns la câteva prietene apropiate? Câte persoane ar trebui să fie pentru ca seara să fie una reușită? Trebuie să inviți și rude ale miresei? Aceste întrebări te pot pune în dilemă, dar rezolvarea este una simplă. Organizează o seară cu grupul vostru de prietene apropiate și plănuiește o noapte de distracție și dans în club și păstrează, dacă este cazul, pentru rudele mai în vârstă o zi de relaxare la un SPA.

Când trebuie organizată petrecerea

Alege o noapte de sambătă, cu cel puțin o săptămână înainte de nuntă. Vineri seara e posibil ca multe invitate, inclusiv viitoarea mireasă, să fie obosite după o săptămână de muncă și gașca să se spargă mult prea devreme. Sâmbăta este ideală pentru că veți fi toate odihnite și, în plus, veți avea la dispoziție ziua de duminică pentru a vă reveni și chiar a ieși împreună la un brunch. În niciun caz nu trebuie ca petrecerea burlăcițelor să fie organizată în seara de dinaintea nunții. Dacă este o surpriză, mireasa nu va avea cum să refuze, iar a doua zi vei fi responsabilă pentru durerea ei de cap și cearcănele adânci cauzate de o noapte nedormită.

Cine plătește pentru party

Petrecerea burlăcițelor este o surpriză organizată de domnișoarele de onoare pentru mireasă, așa că ele sunt cele responsabile cu achitarea notei de plată la finalul serii. Cel mai bine este să stabiliți de la început cum puneți bani sau să estimați cam la ce sumă se va ridica organizarea serii și să formați bugetul.

Evită clișeele sau lucrurile inconfortabile

Nu toate petrecerile de burlăcițe trebuie să îi asigure miresei un dans lasciv din partea unui stripper uleios. Dacă ți-a mărturisit în repetate rânduri că nu îi plac astfel de show-uri, este mai bine să renunți la idee. Tot clișee au devenit și tricourile personalizate cu mesaje banale și torturi sau accesorii cu forme obscene. Dacă alegi o temă originală a petrecerii, veți reuși să aveți o seară memorabilă, de care să vă amintiți mereu cu plăcere și amuzament.

Dacă ții cont de aceste sfaturi, organizarea petrecerii de burlăcițe va fi floare la ureche și vă veți distra într-o singură noapte cât pentru toată viața. În plus, îi vei oferi miresei o ultimă seară de party ca în vremurile în care căsătoria părea un lucru îndepărtat și tot ce conta era să trăiți la maximum acele momente.

 

Sursă foto: Shutterstock, Copyright: Roman Samborskyi  

(P) Articol realizat împreună cu Ainostriclub

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.