5 recomandări de filme pentru weekend

Nu știi ce filme să vizionezi în weekend? Încearcă recomandările noastre!

În sfârșit weekend! Fie că ai puțin timp liber pentru tine și vrei să te relaxezi cu un film sau prietenul tău are chef să vă uitați la ceva împreună, ai impresia că ai văzut toate filmele bune și nu știi ce să mai alegi. COSMO îți vine în ajutor cu câteva recomandări!

5 recomandări de filme pentru weekend:

Secret Window (2004)

Scriitorul Mort Rainey (Johnny Depp) doarme pe canapeaua sa până la 16 ore pe zi. Trece printr-un divorț dureros și tot ceea ce se referă la separare a devenit complicat și neplăcut. L-a secat de energie și i-a îndepărtat creativitatea, transformându-l într-un exemplu monumental de blocaj scriitoricesc, făcându-l incapabil chiar și să alcătuiască o propoziție. Apoi, când se pare că lucrurile nu au cum să se mai înrăutățească, un străin cu probleme psihice apare în pragul ușii sale și îl acuză pe Rainey de plagierea unei povestiri care îi aparține.

Mystic River (2003)

Când erau copii și creșteau împreună într-o parte rău-famată din Boston, Jimmy Markum (Sean Penn), Dave Boyle (Tim Robbins) și Sean Devine (Kevin Bacon) își petreceau timpul bătând mingea pe stradă, așa cum făceau cei mai mulți băieți în cartierul lor din East Buckingham. Nu se întâmpla niciodată ceva extraordinar în cartierul lor…. până în momentul în care Dave a trecut printr-o întâmplare ce avea să le schimbe viețile pentru totdeauna.

Frequency (2000)

John Sullivan (Jim Caviezel), ofițer de poliție, a fost profund marcat de dispariția tragică a tatălui său pe când încerca să salveze o persoană dintr-un incendiu devastator. Într-o seară, pe când New York-ul era cuprins de o furtună fără precedent, John descoperă în casă vechiul radio al tatălui său și, încercând să prindă diverse posturi, intră în legătură cu o persoană care este convinsă că trăiește în 1969. Cu trei decenii înaintea momentului prezent. John realizează că, datorită unui fenomen pe care nu-l înțelege, a reușit să ia legătura cu Frank (Dennis Quaid), tatăl său.

Underdog (2007)

După un accident în laboratorul secret al sinistrului om de știință Simon Barsinister, un cățel obișnuit capătă puteri de neimaginat, precum și capacitatea de a vorbi. Înarmat cu un costum de super-erou, Underdog jură să îi protejeze pe toți locuitorii din Capitol City, în special pe frumoasa Polly, o cățelușă cu vino-ncoace.

Trance (2013)

Simon (James McAvoy), un conducător de licitații de artă fină, își unește forțele cu o bandă de infractori pentru a fura o lucrare de artă care valorează milioane de dolari. După ce primește o lovitură în cap în timpul jafului, se trezește fără să-și mai amintească unde a ascuns tabloul. Când amenințările fizice și tortura nu dau niciun rezultat, șeful benzii (Vincent Cassel) angajează un hipnoterapeut (Rosario Dawson) pentru a analiza cele mai întunecate cotloane ale minții lui Simon.

Vizionare plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.