5 recomandări de cărți pentru vara aceasta

Nu știi ce să citești vara aceasta? COSMO ți-a pregătit o listă de 5 recomandări de cărți grozave!

Fie că ești în căutare de ceva ușor, de citit în metrou, în drum spre birou, ceva mai serios, pentru a citi seara, înainte de culcare sau ceva distractiv, de citit pe plajă, iată 5 cărți de citit vara aceasta:Citește și: Cum să citești mai multe cărți

Acid House – Irvine Welsh (editura Polirom)

„Acid House” este un volum de povestiri publicat în 1994, axat pe același univers proletar cunoscut cititorilor încă din „Trainspotting”, în care se vorbește dur, în dialectul scoțian al clasei muncitoare, iar personajele, în majoritatea lor, sunt scursurile societății. Acest volum se bazează mai mult pe satiră socială, intrigile se întețesc într-o lume feroce, lovind în banalitate și grotesc, descoperind o comedie neagră.

Băiatul cu pijamale în dungi – John Boyne (editura RAO)

Povestea unui băieţel german pe nume Bruno, al cărui tată a primit o slujbă foarte importantă, ceea ce înseamnă că toată familia trebuie să se mute departe de oraş, într-un loc ciudat, unde casa lor e singura locuinţă adevărată şi unde în spatele unor garduri nesfârşite se află sute, poate mii de oameni îmbrăcaţi în pijamale în dungi. Bruno se străduieşte să înţeleagă ce se întâmplă în jurul său. Cititorul bănuieşte despre ce e vorba, dar bietul Bruno, nu.

Citește și: 5 cărți de citit în weekend

Șoaptele trandafirilor – Teresa Medeiros (editura Litera)

Născută într-o familie bogată și iubitoare, Sabrina, fetița de șase ani considerată „prințesa“ clanului Cameron, nu a cunoscut niciodată pe cineva care să n-o adore și sa n-o răsfețe… asta până când îl întâlnește pe Morgan MacDonnell, fiul adversarului de-o viață al tatălui ei.

Minciuni pe canapea – Irvin D. Yalom (editura Humanitas)

Îşi poate pierde un psihiatru minţile? Poate fi el păcălit, sedus, manipulat chiar în timpul şedinţelor în care ar trebui să deţină controlul asupra pacienţilor? Da, dacă o femeie dornică de răzbunare hotărăşte să joace rolul de pacientă neajutorată.

Citește și: Cele mai bune cărți ecranizate în 2016

În spatele măștii – Emma Sayle

Emma este proprietara unui club exclusivist, celebru pentru petrecerile sale, mai sălbatice decât în „Cincizeci de umbre ale lui Grey” – petreceri decadente și hedoniste, ținute în locații secrete. Ea încearcă să se țină departe de acest vârtej de pasiune și erotism nestăvilit. Oare va reuși?

Lectură plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.