5 povești despre cei mai groaznici vecini

Credeai că tu ai povești de coșmar despre vecinii tăi? Așteaptă până le vei citi pe acestea!

Fie că stai la bloc sau la curte, mereu se va întâmpla să ai măcar un vecin ciudat, agasant sau enervant în vreun fel sau altul – eu am vreo trei. Cu toții ne dorim doar vecini de treabă: generoși, de încredere, deloc băgăcioși… însă nu prea mulți avem acest noroc.

Citește și: 5 metode prin care să-ți cunoști vecinii mai bine

Însă ce ar defini un vecin pe care nu ți l-ai dori niciodată? Un thread de pe Reddit a invitat utilizatorii să împărtășească o experiență groaznică cu un vecin și, deloc surprinzător, s-au strâns peste 9000 de comentarii.

Iată 5 povești despre cei mai enervanți vecini:

„Cătețul nostru se simțea rău destul de des, iar veterinarul ne-a spus să nu îi mai dăm mâncare gătită. Era foarte ciudat, pentru că nu îi dădeam decât mâncare specială pentru câini. Am decis să fim mai atenți pe unde umblă și ce mănâncă. Se pare că vecina nostru arunca tot felul de lucruri scârboase peste gard, de la resturi de mâncare până la apa cu care a spălat pe jos. Am reușit să o filmăm și ne-am asigurat că vede că am făcut asta.”

„Am avut un vecin care mințea că se simte mereu slăbit din cauza cancerului și a chimioterapiei… pentru ca proprietarul apartamentului să nu se ia de el că nu ducea gunoiul. Până la urmă, a mărturisit că a mințit, dar s-a răzbunat pe vecinii care i-au spus proprietarului ascultând muzică la maxim în mijlocul nopții.”

Citește și: Cu cine NU ar trebui să discuți despre viața sexuală

„Unul dintre vecini era alcoolic și îl găseam dormind în parcare sau chiar pe veranda noastră. Într-o zi a venit să întrebe dacă noi suntem cei care sunăm la 911, apoi ne-a înjurat că nu avea asigurare și trebuia să plătească de fiecare dată când îl lua ambulanța.”

„Vecinul nostru își încuraja câinele să folosească gazonul nostru pentru a-și face nevoile. L-am văzut cu ochii mei cum încurajează câinele să vină la noi, în timp ce nu îi dă voie pe proprietatea lor. Până la urmă am strâns tot ce lăsa câinele în urmă și am aruncat pe gazonul lor.”

„Am cumpărat un congelator mare, iar vecinul meu l-a furat cu prima ocazie. Pentru că și-a lăsat ușa de la garaj deschisă într-o seară, am tras cu ochiul și l-am găsit acolo! Încă avea mâncarea mea congelată acolo!”

Citește și: Cum găsești apartamentul potrivit pentru tine?

Tu ce povești ai cu vecinii tăi enervanți?

*articol preluat din Woman’s Day (autor: Maria Carter)

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.