5 motive să cumperi produse de design românesc

Art Fashion Fair, cel mai cool târg de fashion și lifestyle din România, este o expoziție cu vânzare ce promovează o cultură a inspirației, creativității și colaborării, prezentând designeri și branduri autohtone (haine și accesorii de autor, design textile, accesorii home&deco, produse organice) unei comunități de oameni deschiși către original, consumatori de design românesc, high fashion și luxury brands.

_minionette_-art-fashion-fair-2
Minionette

Iată câteva motive să vizitezi Art Fashion Fair – Urban Culture pe 24 – 25 septembrie 2016, între orele 12-20, la Maison 13 (Str. Dumbrava Roșie 2, Grădina Icoanei). Intrarea este liberă și accesul este permis cu animale de companie!

1. Promovezi calitatea și inovația

Brandurile mici sunt focusate mai mult pe calitate și design inovativ și mai puțin pe algoritmi și statistici de marketing. Designerii independenți sunt cei care dau un impuls industriei creative, punând întrebările care contează și introducând idei și trend-uri noi în piață.

Alex Ciobanu
Alex Ciobanu

2. Păstrezi și promovezi identitatea – „culoarea” locală

Unii designeri aleg să reinterpreteze simboluri tradiționale care te ajută să rămâi în contact cu rădăcinile tale. Dacă nu ai moștenit ia bunicii sau nu găsești o utilitate obiectelor pe care aceștia le foloseau în viața de zi cu zi, poți alege obiecte noi, dar realizate cu pasiune și respect de designeri locali.

Gabriela Secarea
Gabriela Secarea

3. Investești într-un viitor sustenabil

Sprijinind brandurile autohtone contribui la crearea unei economii locale durabile, ceea ce duce la creșterea nivelului de trai al întregii comunități.

Mihaela Ivana, pomul vietii
Mihaela Ivana, pomul vietii

4. Protejezi mediul și resursele planetei

Cumpărând haine și accesorii de la designerii locali, reduci semnificativ poluarea și consumul de resurse naturale (produsele nu sunt împachetate excesiv și nici transportate pe distanțe lungi).

mihaela-coman-1
Mihaela Coman

5. Ai parte de servicii mai bune

Micii producători sunt pasionați de ceea ce fac și dispuși să acorde mai mult timp potențialilor clienți.

 

inel-corodat_mihaela-ivana
inel corodat, Mihaela Ivana
most-precious-1
Most precious
utopic-by-mona-vulpoiu-1
Utopic, Mona Vulpoiu

targ

autor: Roxana Silean

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.