5 momente în care un coș cadou gourmet poate fi cadoul perfect

Tuturor ne place să primim cadouri, însă și acțiunea de a dărui are farmecul său, căci ne încarcă prin gestul generozității cu o energie pozitivă aparte. Să identifici cadoul perfect în funcție de persoană și de situație nu este deloc simplu, însă nici nu este vorba despre o știință exactă. Pur și simplu, trebuie să te gândești la context și la ceea ce simți că s-ar potrivi. În multe cazuri, lucrurile simple, la îndemână, pot fi cele potrivite.

În România s-a importat în ultimii ani un trend internațional de succes în materie de cadouri: oferirea de cosuri cadou GourmetGIFT, adică acele coșuri cu bunătăți fel de fel, premium, exclusiviste, care încântă destinatarii prin mixul de gusturi și arome. Coșul cadou înseamnă de fapt mai multe cadouri împreună, dar asocierea nu trebuie să fie întâmplătoare. Produsele – neapărat de la branduri premium și de lux, pentru a garanta caracterul festiv al cadoului – trebuie să se potrivească din punct de vedere vizual, dar și prin a fi complementare într-o experiență culinară exclusivistă.

Poți realiza pe cont propriu coșuri cadou, cumpărând online sau offline elementele de decor / suport și produsele în sine pe care să le introduci. Poți ține cont de preferințele celor ce primesc coșul cadou, însă nu ezita să surprinzi, să provoci exeriențe inedite! Dacă vrei să mergi la sigur, apelează la experți, adică alege online o firmă specializată în oferirea de coșuri cadou gourmet, care să livreze coșul cadou ales de tine la adresa ta sau direct la adresa destinatarului acelui cadou, după cum preferi.

Nu știi când ar fi coșul cadou o idee excelentă? Iată mai jos 5 momente în care un coș cadou gourmet poate fi cadoul perfect

De Sărbători – Paște, Crăciun și nu numai

Coșurile cadou sunt impresionante de Sărbători, se potrivesc în aproape orice context, atât în relații personale, cât și profesionale. Nu întâmplător, de Crăciun, de Paște și de 8 Martie, astfel de coșuri cadou sunt oferite de marile companii tuturor angajaților, colaboratorilor, partenerilor, ba chiar și clienților de top. Aceleași coșuri cadou corporate pot fi însă coșuri cadou personale pentru prieteni și familie.

cosuri cadou

Când mergi în vizită la nași / fini / părinți / bunici

Din punct de vedere al relațiilor de familie, vizitele la nași / fini, precum și cele la părinți / bunici sunt tradiționale în România cu diverse ocazii, nu numai de Sărbători. În orice astfel de vizită, să oferi un coș cadou gourmet este un gest elegant, care va fi bine apreciat. În aceste contexte, coșul cadou capătă o încărcătură familială, personală, transmițând mesaje de apreciere. Desigur, este bine să alegi conținutul coșurilor cadou în funcție de destinatari – cadouri pentru nasi pot fi diferite de cadouri pentru bunici.

Când faci prima vizită părinților unui bebeluș

Venirea unui copil pe lume este motiv de mare bucurie în orice familie, o adevărată sărbătoare! Totul se schimbă – în bine, desigur! Când faci o vizită unor persoane apropiate în familia cărora tocmai a apărut un nou membru, poți merge cu flori, jucării și… un coș cadou pentru părinți. Bebelușul nu se va putea bucura de conținutul coșului cadou, dar părinții sunt cei care merită felicitați! Un astfel de gest elegant este unul standard în țările dezvoltate.

Când vrei să transmiți un mesaj de mulțumire

Te-a ajutat cineva pe plan personal sau mai ales profesional? Poate pentru un examen, o promovare, prin a te pregăti sau prin lobby în cadrul unei organizații. În orice caz, să mulțumești printr-un coș cadou este un gest rafinat, foarte frumos. Tot așa poți proceda și când termini o facultate sau un master și vrei să mulțumești unui profesor care te-a meditat înainte.

Când cineva a trecut printr-un moment complicat și îi urezi să își revină rapid

Vedem adesea în filme că persoanele care trec prin operații medicale sau prin alte probleme deosebite primesc coșuri cadou, alături de flori, de la vizitatori. În unul dintre cele mai de succes seriale de la Netflix, Orange Is The New Black, unul dintre personaje, aflat dintr-o eroare într-un context nedorit, primește un coș cadou gourmet de la firma la care lucrează, imediat ce situația complicată ia sfârșit. Este doar un exemplu, însă sunt multe situații de acest gen – de obicei legate de sănătate – în care un coș cadou transmite mesaje de grijă și de optimism.

 

Sursă: Agenția SeoPower

Sursă foto: cosuri.gourmetgift.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.