5 moduri creative în care îți poți personaliza mașina

În timp ce pentru unii oameni mașina reprezintă doar un mijloc convenabil de transport, există și persoane care vor să simtă că autoturismul este cu adevărat al lor. Dacă faci parte din cea de-a doua categorie, cu siguranță îți dorești să ieși în evidență în trafic cu un autovehicul care să îți reflecte personalitatea. Poți face cu ușurință un upgrade dacă nu îți mai place culoarea, vrei un design original, mai mult stil sau eleganță. Iată cinci moduri interesante prin care poți aduce o notă personală mașinii tale, astfel încât să îi schimbi complet înfățișarea:

1. Optează pentru colantarea autoturismului

Prima impresie contează întotdeauna, de aceea trebuie să acorzi o atenție deosebită aspectului exterior al mașinii tale. Colantarea integrală sau parțială a autovehiculului este o opțiune ideală de personalizare, mai ales că are o mulțime de avantaje. Un autocolant auto profesional protejează caroseria, crește rezistența în fața zgârieturilor, acoperă imperfecțiunile, prezintă stabilitate remarcabilă și caracteristici optime de aplicare.

Spre deosebire de vopsitul tradițional, cu un autocolant poți schimba ieftin, ușor și rapid culoarea mașinii tale. Ai la dispoziție produse care imită carbonul, folii lucioase ori mate, autocolante cu inscripționări, nuanțe fluorescente sau metalizate. Indiferent de ce autocolant auto folosești, în mod sigur vei atrage atenția tuturor cu o mașină stilizată într-un mod original.

2. Adaugă mai mult stil roților și jantelor

Roțile sunt unele dintre elementele unui autovehicul pe care oamenii le observă foarte repede. Un set de jante din aliaj, cu finisaje din crom, aluminiu, hipercrom sau vopsite, cu o dimensiune mai mare decât a celor standard, va aduce un plus de sportivitate mașinii tale.

Acestora le poți adăuga și anvelope pe măsură, moderne, alese în funcție de preferințele personale. Pe lângă faptul că autovehiculul va oferi o declarație estetică deosebită, înlocuirea acestor componente modifică modul în care funcționează mașina. Anvelopele cu profil redus pot mări controlul și direcția, în timp ce cauciucurile mai înalte, utilizate în mod obișnuit pe camioane, pot ajuta la tracțiunea off-road și îmbunătățesc manevrabilitatea.

3. Apelează la faruri și stopuri cu tehnologie LED

O altă schimbare pe care o poți aduce autoturismului tău este să înlocuiești farurile și stopurile cu sisteme LED. Spre deosebire de becurile incandescente acestea sunt mult mai eficiente. LED-urile au consum mic, o durată de viață ridicată, lumină mai strălucitoare și nu au nevoie de timp pentru încălzire. Poți opta pentru așa numitele angel-eyes sau devil-eyes dacă îți dorești o schimbare inedită pentru mașina ta.

De asemenea, ai posibilitatea de a înfrumuseța farurile și stopurile autoturismului utilizând folii transparente de diferite culori. LED-urile se folosesc la proiectoare de ceață, fază lungă, fază scurtă, luminile din spate, semnalizatoare de direcție ori lumini de accentuare, așa că ai opțiuni multiple în care îți poți personaliza autovehiculul.

4. Montează un eleron potrivit stilului tău

În mod sigur, mașina ta nu va trece neobservată dacă alegi să îi montezi și un eleron. Inspiră-te din lumea racing-ului și instalează un eleron cu design special! Acest lucru va însemna personalizarea 100% a autoturismului pe care îl conduci! Pe lângă valoarea adusă mașinii tale, cu acest element vei mări aderența la sol și vei crea invidii printre ceilalți participanți la trafic.

5. Folosește huse personalizate pentru scaune

Acordă atenție și interiorului mașinii tale atunci când vrei să îi aduci o atingere individuală. Un set de huse personalizate în funcție de preferințele tale îți vor oferi mai mult confort și funcționalitate, dar și unicitate. Optează pentru materiale rezistente, care să îți protejeze interiorul, și pe care poți imprima texte sau fotografii.

Look-ul sport este perfect pentru persoanele dinamice, pielea ori imitația de piele este adecvată celor care preferă luxul, în timp ce print-ul hawaiian se potrivește oamenilor mereu puși pe distracție. Ai la dispoziție o mulțime de modele și culori, astfel că vei reuși să îți personalizezi cu ușurință husele pentru scaune.

Ia în considerare ideile prezentate mai sus și decorează-ți automobilul într-un mod inedit! Bucură-te de un aspect aparte și înfrumusețează elementele din interior și exterior dacă îți dorești o mașină complet personalizată. Arată-ți personalitatea și stilul de viață prin intermediul unui autoturism particularizat cu care să ieși foarte ușor în evidență! 

 

 

Sursă: Digital workforce

Sursă foto: pexels

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.