5 modalităţi surprinzătoare de a folosi otetul de mere

Nu este doar bun pentru salată, este produsul pe care vrei să-l ai ȋn casă tot timpul pentru că este bun pentru… mai tot, de la a te face mai frumoasă la a ţine casa mai curată.

Iată la ce poţi folosi oţetul de mere:La masă. Foloseşte-l tot timpul ȋn salate şi nu numai pentru a ţine sub control pofta de mâncare. Numeroase studii au arătat că persoanele care consumă des oţet mănâncă mai puţin.

Pe păr. Foloseşte oţetul de mere pe plete cu o seară ȋnainte să te vopseşti sau atunci când simţi părul ȋncărcat pentru că are proprietatea de a putea elimina straturile invizibile de produse cosmetice care s-au adunat pe firele de păr şi care pot determina ȋngrăşarea necontrolată, aspectul mat al pletelor tale sau faptul că vopseaua “nu prinde”.

Pe coşuri. Amestecă o parte oţet de mere cu două părţi apă şi aplică pe coş cu ajutorul unei dischete demachiante de două ori pe zi, după ce ţi-ai spălat faţa, şi vei vedea cum ȋn mod surprinzător, coşul va dispărea rapid. Nu este nici un miracol la mijloc, oţetul echilibrează pH-ul pielii, omoară bacteriile, elimină infecţia şi conţine acizi care exfoliază.

Pentru curăţenie. Faţă de detergenţii pentru curăţenie, oţetul nu-ţi va ataca organismul din cauza ingredientelor toxice, dar va elimina murdăria şi va dezinfecta la fel de eficient.

Pentru pete de tot felul. Oţetul este cea mai bună substanţă pentru a salva hainele pe care le adori de la coşul de gunoi. Pune oţet pentru a elimina eficient depozitele de deodorant stick de pe bluze şi rochii, dar şi alte pete care nu vor să dispară.

Pentru ca hainele să nu se mai electrizeze. Dacă ai o rochie care se ȋncăpăţânează să se lipească de corpul tău ȋn timp ce mergi, “treateaz-o” cu puţin oţet diluat cu apă – vei vedea că efectul electrostatic va dispărea rapid.

Putem prelungi termenul de valabilitate al cosmeticelor?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise