5 lucruri pe care trebuie să le ai atunci când te muți în propriul apartament

Unul dintre momentele cele mai speciale din viata oricărei femei este mutarea în propriul apartament. Prima casă achiziționată din bănuții noștri, deși adesea este vorba despre o garsonieră sau un studio de mici dimensiuni, este o adevărată reușită pentru oricine.

Chiar dacă nu dispui de foarte mult spațiu, poți să îți amenajezi o locuință modernă și în care vei avea parte de o mulțime de momente de neuitat alături de prietenele tale cele mai bune. Iată cinci lucruri de care ai nevoie atunci când te muți în propriul tău apartament:

O canapea extensibilă, pentru a utiliza spațiul cât mai eficient

Canapeaua extensibilă este obiectul de mobilier util în orice casă. Principalul ei atribut este faptul că ocupă puțin loc, așa încât se va potrivi perfect chiar și într-un studio de mici dimensiuni. Nu trebuie să uităm nici de partea practică a ei, deoarece se poate transforma într-un pat confortabil pentru cazul în care ai musafiri care vor rămâne la tine peste noapte.

Ai la dispoziție o mulțime de modele deosebite de canapele extensibile. Modernă sau cu un design vintage, indiferent de stilul care vrei sa predomine în casa ta, vei găsi o mulțime de modele de canapele extensibile, unele cu un preț foarte avantajos.

Ustensile de bucătarie, utile pentru momentele în care ai invitați la masă

Este momentul să cumperi și câteva ustensile de bucătărie pentru a te iniția în tainele gătitului. Pentru început nu vei avea nevoie decât de câteva lucruri de bază și treptat vei cumpăra și restul lucrurilor necesare într-o bucătărie.

O tigaie, o cratiță și o oală sunt suficiente la început, însă când vine vorba despre veselă, vei avea nevoie de mai multe. Cumpără câte un set de pahare, căni, farfurii și tacâmuri. Se vor dovedi foarte utile când vrei să găzduiești o seară a filmelor sau de board-games și vin pe la tine mai mulți prieteni.

Hota, indispensabilă dacă vrei un aer proaspăt mereu

O bucătărie nu e completă fără o hotă. Extrem de utilă pentru a menține un aer proaspăt în casa ta, hota ar trebui să se afle pe lista de cumpărături atunci când te muți în propriul apartament. Dacă obișnuiești să gătești, este cu atât mai utilă, iar dacă esti la început de drum în artele culinare s-ar putea să ai și mai multă nevoie de ea, pentru momentele în care lași pe foc mâncarea mai mult decât ar fi trebuit.

Noi am opta pentru una dintre aceste hote, deoarece au prețuri avantajoase și un design ușor de potrivit cu orice tip de mobilier. In plus, pentru că avem de-a face cu un brand cunoscut, știi că este un produs de calitate și că nu va trebui înlocuit în următorii câțiva ani.

Dulap încăpător, pentru toate hainele tale

Cu siguranță îți amintești dulapul impresionant al lui Carrie din serialul ”Totul despre sex”. Orice femeie își dorește un astfel de dulap, cu tot cu hainele pe care le conține. Chiar dacă nu putem să avem dulapul ei, ar trebui să luăm în calcul achiziționarea unui șifonier încăpător, bine compartimentat, în care hainele noastre să se păstreze perfect.

Am alege un dulap pană în tavan, așa încât să profităm de fiecare centimetru din cameră, și dotat cu uși glisante. În cazul acesta nu va ocupa prea mult loc atunci când  este deschis și va putea fi amplasat oriunde, fără grija spațiului pentru uși.

Spații de depozitare, necesare pentru a păstra casa ordonată

Când nu dispui de foarte mult loc, spațiile de depozitare inteligente sunt extrem de importante. Ele te ajută să-ți organizezi bine lucrurile și vor contribui la păstrarea ordinii și curățeniei. Alege obiecte de mobilier care sa conțină și astfel de spații: pat cu sertare laterale, canapea cu ladă, taburete cu capac detașabil etc.

Ce alte lucruri crezi că ar trebui să fie incluse în lista cu obiectele necesare într-o casă nouă?

Sursa foto: Shutterstock

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.