5 lucruri pe care să nu le uiți când pleci în vacanță cu familia

A venit vara și este timpul să îți planifici vacanța. Fie că mergi peste hotare sau alegi să îți petreci concediul în țară, sunt câteva lucruri pe care nu trebuie să le uiți atunci când îți faci bagajul.

Probabil cel mai important lucru care nu trebuie să lipsească din geantă este crema de protecție solară. Astfel, ne protejăm de razele puternice ale soarelui din această perioadă și nu riscăm să ne îmbolnăvim. Poți opta pentru crema de protecție solară Viorica de la Vegis.ro. Aceasta posedă un spectru larg de protecție a pielii împotriva razelor UVA / UVB. Setul de filtre de protecţie blochează radiaţiile nocive, ajutînd pielea să lupte activ contra acestora. Este potrivită și pentru pielea sensibilă, de asemenea previne foto-imbatranirea. Pielea este hidratata datorita extractului de castravete.Viorica solar

Deși vacanța este pentru relaxare, nu strică să mai citești și o carte care te va ajuta chiar să te relaxezi, dar cel mai important, îți va îmbogăți vocabularul și îți va dezvolta imaginația. Timpul petrecut citind este un timp în care te respecți, pentru că alocând timp pentru lectură înseamnă că îți acorzi atenție și ai grijă de dezvoltarea ta personală. Poți să alegi din cele peste 120.000 de titluri aflate pe Libris.ro, iar recomandarea noastră este autoarea Isabel Allende, care scrie seducător, lecturi foarte potrivite pentru vară, care însă îți pun imaginația la treabă.

Casa spiritelor, Isabel Allende

Dacă mergi la mare, atunci cu siguranță nu trebuie să îți lipsească costumul de baie, piesa de rezistență pentru oricine vrea să se bucure de plajă și de apa mării. Sevensins.ro îți pune la dispoziție noua colecție de costume de baie 2018, care aduce în atenția ta dungile, bulinele, imprimeurile florale și accentele boho. Poți opta pentru un stil retro sau chiar romantic, însă indiferent de ce alegi, nu uita că acest obiect este un must atunci când vine vorba de orele petrecute la plajă.

Costum de baie Sevens Sins

Dacă ai copii, este foarte important să te gândești la timpul petrecut cu aceștia. Copiii tind să se plictisească repede, de aceea trebuie să fii atent atunci când faci bagajul și să iei cu tine și lucruri pentru el, astfel încât să nu ai parte de momente în care nu mai știi ce să faci ca să îl distrezi pe cel mic. Poți să alegi din multitudinea de boardgames de pe Educlass.ro. Indferent ce vârstă are copilul, vei găsi jocuri potrivite.

Educlass.ro

Și nu în ultimul rând, va trebui să iei cu tine și bugetul pentru vacanță. Acesta trebuie să țină cont de numărul de persoane care pleacă, de activitățile pe care vrei să le faci sau de cazarea și transportul pe care le-ai ales. Ține cont să ai un extra buget pentru activități neprevăzute sau pentru intrări la muzee, plimbări cu barca sau alte activități pe care le ai în minte.

Astfel, cu toate aceste lucruri ești gata să pleci în concediul care îți încărca bateriile și te vei putea întoarce acasă, gata de muncă, cu forțe proaspete.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.