5 lucruri pe care le faci înainte să se termine anul, pentru un 2019 mai bun

Am ajuns în ultima lună a anului, iar 2019 se apropie cu pași repezi și, odată cu el, și rezoluțiile pentru Anul Nou. Dar de ce să aștepți până în ianuarie pentru a deveni o versiune mai bună a ta?

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, pentru că există câteva lucruri minore, dar de efect, pe care le poți face încă de acum și care te vor ajuta să păsești în noul an mai „îmbunătățită”.Deconectează-te

Toată lumea vorbește despre deconectare și pe bună dreptate. Creierele noastre au nevoie de o pauză de la fluxul mare de informații primite din gadget-urile pe care le folosim atât de des. Începe cu e-mail-ul și dezabonează-te de la newsletterele care nu te interesează, continuă cu a da „unfollow” sau „unfriend” pe platformele de social media și dezinstalează aplicațiile pe care abia le folosești.

Reconectează-te cu cineva

Deseori ne gândim că am vrea să petrecem mai mult timp cu cineva, dar nu ne organizăm astfel încât chiar să ducem promisiunile la capăt. Până la finalul anului, încearcă să te reconectezi măcar cu două persoane cu care nu apuci să te vezi atât de des precum ai vrea.

Mănâncă mai sănătos

Alimentația sănătoasă și echilibrată e importantă atât pentru sănătatea fizică, cât și pentru cea mentală. Pentru că pașii mici, dar siguri sunt cheia succesului, începe încă de acum. Renunță treptat la obiceiurile proaste și adoptă unele bune, iar în scurt timp vei descoperi că te simți mai bine în corpul tău.

Scade nivelul stresului

Perioada aceasta din an poate fi foarte stresantă, deci e cu atât mai important să scazi nivelul stresului. Apucă-te de sport, citește mai mult, meditează sau colorează – aceste obiceiuri pozitive îți pot schimba viața!

Fii mai bună cu cei din jur

Bunătatea e o calitate foarte importantă, care nu se va demoda niciodată. Fie că e vorba de prieteni, familie, colegii de birou sau necunoscuți (oameni din autobuz, casiera de la magazin etc), încearcă să fii mai bună și blândă.

 

Citește și: Cum se va schimba viața ta dacă vei renunța o lună la alcool 

Citește și: 5 lucruri care merită un loc pe lista ta de schimbări pentru noul an 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.