5 lucruri pe care doar femeile care transpiră mult le înțeleg

Transpirația este normală, însă unele dintre noi am observat că transpirăm mult mai mult decât persoanele din jurul nostru.

E dificil să stai deasupra în timpul sexului. Transpiri mai ales când faci efort, deci e normal să transpiri în timpul sexului. Dar nu ai vrea să îți curgă 2-3 picături… sau mai multe… pe pieptul partenerului. Sigur, e posibil să nu observe, dar dacă observă?!E dificil să dansezi. Dacă dansezi cu cineva și se apropie de tine intri puțin în panică. Te poate atinge pe umăr, pe spate, pe ceafă… Ugh!

Nu îți place să dormi cu cineva. Mai ales în timpul verii, transpiri destul de mult noaptea. Dimineața, în loc să te ții în brațe romantic cu partenerul imediat cum v-ați trezit, trebuie să te schimbi și să usuci așternutul.

Eviți mânecile. Nu e nimic mai groaznic decât să ai un cerc mare ud la subraț! Dacă porți maieuri (sau rochii fără mânecă etc) reușești să un întâmpini această problemă. Iar în anotimpul rece, prefer oricând un hanorac peste maieu decât un pulover gros.

Garderoba ta conține aproape doar haine negre. Și ai învățat care sunt materialele și nuanțele de negru pe care transpirația nu se vede!

Investești mult în machiaj. Ai nevoie de primer, de fond de ten și pudră rezistente, de setting spray… și, evident, trebuie să fie de calitate!

Nu îți place să îți ții partenerul de mână. În special vara, palmele tale transpiră și nu vrei ca el să aibă impresia că ține în mână un pește proaspăt scos din apă.

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Danielle Kam)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.