5 lucruri despre „Diavolul se îmbracă de la Prada”

COSMO a selectat pentru tine 5 lucruri despre „Diavolul se îmbracă de la Prada”, pentru a celebra aniversarea de 10 ani a filmului.

Au trecut 10 ani de la lansarea filmului „Diavolul se îmbracă de la Prada”, iar Meryl Streep încă este cunoscută de mulți pentru rolul iconic al Mirandei Priestly. Până în ziua de azi, toată lumea a ajuns la concluzia că acest film a fost foarte special, iar pentru a sărbători un deceniu de existență, starurile filmului au vorbit despre experiența lor cu revista americană Variety.

COSMO a selectat pentru tine cele mai tari lucruri spuse de către actori.

Meryl a refuzat inițial să joace în film

Aparent, Meryl Streep a refuzat inițial să joace în „Diavolul se îmbracă de la Prada” deoarece a considerat că nu era plătită destul. „ Oferta era sub valoarea proiectului în mintea mea. Hotărâsem să le comunic faptul că nu voi mai juca. Apoi mi-au dublat oferta”. Wow, cât noroc! Vă puteți imagina rolul lui Miranda jucat de altcineva?

Citește și: 5 filme pentru ”fashioniste”

Nu exista o altă opțiune pentru Miranda

Pentru că tot vorbeam de Meryl Streep și cât de aproape era să nu o vedem în film, poate o să înțelegeți și de ce producătorii nu s-au sfiit să-i dubleze onorariul. Aparent, nimeni nu își putea imagina rolul jucat de altcineva în afară de Meryl. Studioul nici măcar nu se gândise la o a doua opțiune pentru actriță!

Emily nu ar fi trebuit să aibă accent britanic

Emily ar fi trebuit să fie Americancă get-beget, dar Emily Blunt, actrița care a interpretat personajul, a decis să folosească un accent britanic la audiții. Regizorul a iubit atât de mult ideea, încât a ajuns și în varianta finală a filmului!

Citește și: De ce ne plac comediile romantice?

Meryl a modificat o replică iconică

Hey, nu mă înțelege greșit, scenariul fimului este absolut fantastic. Dar asta nu înseamnă că nu poate fi îmbunătățit! Iar Meryl Streep fix asta a făcut! La una dintre ședințele despre scenariu, ea a decis ca Miranda să spună „Toată lumea vrea să fie ca noi” în loc de „ Toată lumea vrea să fie ca mine”. Frumos mod de a încheia filmul și a modifica ultima replică din film a lui Priestly.

Rachel McAdams ar fi trebuit să o joace pe Andy, dar a refuzat

Deși Anne Hathaway s-a făcut destul de auzită că vrea acest rol, Fox și-a dorit inițial să aibă o actriță mai prolifică în rolul lui Andy. Rachel era implicată în „The Family Stone” la momentul filmărilor pentru „Diavolul se îmbracă de la Prada”, și a ajuns să refuze rolul lui Andy în repetate rânduri deoarece își dorea să se implice în mai multe filme independente.

Tu ce părere ai despre „Diavolul se îmbracă de la Prada”? Care dintre aceste informații te-au surprins? Și cum ar fi fost ca nici Meryl Streep, nici Anne Hathaway să nu fie implicate în proiect?

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Gina Mei)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.