5 lucruri cool de care te poti bucura doar iarna

Frig. Nori negri. Vânt tăios. Întuneric încă de la ora 16.00. Mda, iarna e urâtă în comparaţie cu vara cea călduroasă şi luminoasă… Dar gândeşte-te la toate aceste lucruri cool, relaxante şi amuzante de care te poţi bucura doar în sezonul rece!

Să-l invoci pe Moş Crăciun ca să-ti cumperi chestii

Deşi nu credem în Moş Crăciun în cea mai mare parte a anului, reuşim cumva să-l „reînviem” la fiecare sfârşit de an. Cât de împietrită să-ţi fie inima să nu-i cumperi nepoţelului sau copiilor prietenilor tăi un cadou „de la Moşu”? Ca să nu mai vorbim că Moşul cel darnic şi bărbos reuşeşte cumva să te convingă să-ţi cumperi ţie însăţi cadouri fără să te simţi deloc vinovată că cheltuieşti bani. Doar e Crăciunul… şi e doar o dată pe an… Ai fost cuminte şi tu, meriţi să te răsfeţi cu o geantă nouă sau cu parfumul tău preferat, nu? Nu se poate să-l refuzi pe Moş Crăciun!Să te ascunzi sub straturi de haine

Şi asta e plăcut nu doar pentru că poţi să te lauzi cu stilul tău impecabil de a combina cămăşi cu veste, pulovere cu jachete, bluze şi fulare, ci şi pentru că sub straturile de haine poţi să ascunzi eventualele rotunjimi cu care te pricopseşti în timpul iernii. Oricât ai fi de controlată şi de fidelă alimentaţiei echilibrate şi sănătoase, e imposibil să nu mănânci mai mult decât de obicei când părinţii te aşteaptă acasă cu masa plină de bunătăţi. Dar nu-ţi face sânge rău – nu poţi să te îngraşi peste noapte, doar să te rotunjeşti puţin, iar hainele largi şi groase te vor ajuta să pari în continuare suplă. Şi, odată trecut festinul de Sărbători, vei putea reveni la bunele tale obiceiuri alimentare.

Să savurezi ciocolată caldă

Ciocolata caldă e una dintre bucuriile iernii, dar să o bei în oraş, pe scaun, printre străini, pur şi simplu nu are acelaşi farmec. Iarna, ciocolata caldă nu doar te încălzeşte, dar îmbogăţită cu scorţişoară aromată şi frişcă decadentă, te relaxează şi te binedispune. Afară e frig şi ninge de zor, iar tu stai confortabil într-un fotoliu pufos, înfofolită în pătura ta călduroasă, citind un roman bun, ascultându-ţi muzica preferată sau stând pur şi simplu cuibărită în braţele iubitului. Nimic nu se compară cu sentimentul de linişte şi relaxare pe care ţi-l oferă astfel de momente simple!

Să te uiti la filme de dimineata până seara

Când altcândva îţi poţi permite să stai de dimineaţa până seara în faţa televizorului, fără să te simţi vinovată că pierzi timpul uitându-te la filme? Vara nu prea-ţi vine să stai între patru pereţi o zi întreagă, dar când afară e frig şi vreme urâtă oricum trebuie să stai în casă, aşa că poţi să te pui la punct cu ultimele seriale şi filme apărute sau poţi să-ţi revezi preferatele. Puţin popcorn, ciocolată caldă sau vin fiert, şi nu mai ai nevoie de nimic ca să te deconectezi de toate grijile şi să te simţi bine alături de prieteni şi familie.

Să te săruti sub vâsc

Inevitabil, vâscul! Crăciunul n-ar fi complet fără magia sărutărilor romantice sub vâsc, probabil cele mai candide dovezi de iubire posibile. Nu ai cum să nu profiţi de acest obicei romantic care ţi se oferă doar în perioada aceasta a anului. Atrage-ţi iubitul sub vâsc sau arată-i tipului pe care îl placi că îţi doreşti să fiţi mai mult decât prieteni. Nimeni nu se poate supăra pe un sărut furat sub vâsc!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.