(P) 5 locuri de vizitat în vacanța de iarnă

Pentru că vacanța de iarnă este pe cale să înceapă, vă recomandăm cinci restaurante unde vă puteți relaxa și ieșii cu prietenii pe timpul vacanței.
La prânz, cină sau chiar brunch.

Toate cele 5 restaurante te întâmpină cu un aer plăcut, cald, cu mâncare savuroasă aparținând diverselor bucătării ale lumii și servicii ca pentru vacanță.1. GRAM Bistro – Bdul Nicolae Titulescu 4-8 (la parterul clădirii America House)

Un bistro drăguț cu design scandinav, încălzit prin puternica prezență a lemnului nature în designul locației, cu meniu divers, preparate aparținând unui meniu internațional și atmosferă cozy în orice moment al zilei.

Meniul bistro-ului este unul bine conceput, ușor reinterpreat, ce cuprinde dish-uri precum pulpa de rață confiată, burger cu file de ton și chipsuri din cartofi dulci, tagliatelle negre cu cerneală de sepie, creveți și rosii cherry dar și deserturi aromate precum soulfe-ul de ciocolată cu înghețată de vanilie sau măr copt.

Tot la GRAM Bistro veți întâlni și conceptul de craft drinks, un concept inedit pe baza căruia vă puteți compune singuri băuturile cu ajutorul unei liste de ingrediente pe care le puteți mixa după bunul plac.

 

2. ARC Bakery – Bdul Mărăști 20 A

Un bistro-patiserie cu preparate, majoritatea, clasic franțuzești, de o calitate excepțională și o atmosferă de sărbătoare într-un spațiu eclectic ce mixează elemente ale unei boulangerii franțuzești cu accente clasic românești.

Meniul este unul simplu format din supe, sandwichuri reci și calde, salate, quiche-uri și paste, însă credeți-mă, nu aveți nevoie de nimic în plus, toate sunt gătite perfect, poate chiar mai bine decât în multe localuri din țara mama a preparatelor.

Vă recomandăm să vizitați Arc Bakery pentru mic dejun, prânz sau brunch.

 

3. NUBA – Grigore Gafencu 27

NUBA este un restaurant perfect pentru momentul în care decideți că vreți să schimbați meniul de sărbători, după masa îmbelșugată de Crăciuni.

Meniul acestui restaurant este unul asian-fusion cu influențe peruane, compus din preparate precum wagyu mini tacos, sea bass chilian cu risotto cu lapte de cocos, tallarines verdes con carne, supa thom kha gai sau deserturi faimoase precum Pavlova.

Dacă celelalte restaurante despre care am vorbit până acum, vă invită în principiu pe timpul zilei la masă, atât meniul cât și designul elegant, de exceptie, al restaurantului NUBA vă îmbie la cină, o cină elegantă alături de persoane speciale.

Servirea acestei locații este unul dintre multele elemente ireprosabile ale restaurantului NUBA, alături de calitatea mâncării, ambianță și design.

O variantă de luat în calcul inclusiv pentru seara de REVELION !

 

4. 5 To Go Concep Store – Buzești 22

Dacă vreți să ieșiți pur și simplu la o cafea cu un prieten și să povestiți despre anul ce tocmai se încheie, cafeneaua Concept Store a lanțului 5togo este un loc ideal.

Precum în toate cafenelele 5togo, designul este unul plăcut, primitor, cu elemente urbane însă cu o atmosferă friendly, caldă, cafea exectuatată corect, de calitate, aromată.

Tot aici veți găsi și câteva produse de patiserie precum macarons, pastel de nata, mini croisanturi sau sandwichuri de diverse sortimente, împreună cu răcoritatoare și sucuri naturale.

Față de alte cafenele 5togo, Concept Store-ul vă oferă și o zonă de seating, pentru a savura cafeaua într-o companie plăcută.

 

5. BLACK by Doncafe – Băneasa Shopping City – Etaj 2

Și presupunând că nicio altă locație prezentată mai sus, nu este pe gustul tău, îți mai recomand o altă variantă, care prin amplasementul său îți poate oferi mai multe activități conexe cu care să îți umpli o după amiază de vacanță.

BLACK este cel mai nou bistro-restaurant deschis în Băneasa Shopping City, la etajul 2 în cadrul zonei GRAND Entertainment.

Aici puteți veni împreună cu prietenii sau familia, după caz chiar și cu copiii pe care îi puteți ușor supraveghea în timp ce se bucură de jocuri electronice sau pistele de bowling din imediata vecinătate a restaurantului.

Conceptul restaurantului BLACK este unul premium, cu preparate de calitate, preponderent americane și internaționale iar designul locației este unul modern.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.