5 idei pentru un weekend relaxant în casă în sezonul rece

Odată cu începerea ploilor, a vântului, a gerului și a zăpezii, începem să apreciem mai mult confortul propriei locuințe și să ieșim mai rar în oraș. Dacă și tu plănuiești să rămâi acasă weekend-ul acesta, iată 5 lucruri productive, dar relaxante, pe care le poți face.

Citește o carte bună

Dacă obișnuiești să folosești transportul în comun pentru a ajunge la birou, apuci să citești puțin pe drum, însă aglomerația și oboseala nu îți permit să te bucuri pe cât ai vrea de acest hobby. Iar dacă folosești automobilul propriu, cel mai probabil nu reușești să citești atât de mult precum ai vrea. Weekend-ul acesta, rezervă-ți timp pentru lectură, indiferent dacă alegi un roman de suspans, poezii romantice sau o carte de dezvoltare personală.Organizează o seară de board games

Vrei să petreci finalul săptămânii la căldură, dar în același timp să te vezi și cu prietenii? Nu trebuie decât să organizezi o seară de board games! Astfel, îți vei pune mintea la lucru și te vei distra în același timp, iar după ce terminați jocul puteți să mai rămâneți la un pahar de vorbă.

Citește și: Unde poți juca board games în București? 

Răsfață-te ca la spa

Nu trebuie să îți faci programare la un salon pentru a te răsfăța, pentru că poți face acest lucru și acasă. Amenajează-ți baia cu lumânări parfumate, aplică o mască hidratantă, exfoliază-ți întreg corpul… Nu-i așa că sună bine? Iar pentru a face experiența și mai deosebită, masajul la domiciliu este o idee excelentă – un număr mare de maseuri oferă acest serviciu.

Organizează o cină romantică

Propune-i perechii tale să luați o cină romantică acasă. Indiferent dacă gătiți ceva sau comandați o pizza, atmosfera e tot ce contează. Muzică în surdină, lumină de la lumânări, telefoanele deoparte, atingeri tandre… acestea sunt ingredientele pe care să vă bazați.

Colorează

În ultimii ani, cărțile de colorat pentru adulți au devenit din ce în ce mai populare și pe bună dreptate: au atât de multe beneficii! Nu doar că te relaxează, reducând stresul și anxietatea, dar îți dezvoltă creativitatea, îmbunătățesc dexteritatea, te deconectează și te ajută să intri în contact cu copilul din tine.

Ție cum îți place să îți petreci timpul când alegi să stai acasă în sezonul rece?

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.