5 idei DIY pentru a-ți decora casa de toamnă

Știm, și noi suntem triste că vara se încheie. Din fericire, am găsit ceva care sa ne ajute să trecem peste melancolia ce se instalează odată cu venirea toamnei! Ce-ai zice de o redecorare a casei tale în tendințe… maronii? 

 

Nu, nu e tocmai ieftin să îți redecorezi casa de fiecare dată când ai chef și nici nu vrem să îți cheltui ce a mai rămas din bugetul de vară. Dar poți apela mereu cu încredere la DIY.Folosind produse pe care le ai deja prin casă sau care costă foarte puțin, vei crea singură decorațiuni care îți vor aduce zâmbetul pe buze, dar și complimente din partea prietenilor pe care îi inviți la tine.

Iată 5 idei DIY foarte simpatice și simplu de făcut.

Prima dintre ele este foarte simplă, perfectă pentru persoanele care nu au suficient timp liber și nici cine știe ce talent la DIY. Vei avea nevoie doar de câteva frunze uscate, o crenguță (caută una pe jos, nu o rupe din copaci!) și ață (sau gută de pescuit, pentru că este transparentă). Agață frunzele de crenguță, apoi prinde-o pe perete. Asta e tot!

COSMO tip: Dacă vrei să arate și mai cool, pictează frunzele cu sclipici!

decoratii DIY de toamna
A doua idee este tot simplu de realizat, dar ceva mai romantică. Vei avea nevoie de un borcan curat, lipici și o pensulă, frunze uscate și, dacă vrei, niște sfoară pentru decor. Lipește frunzele uscate de borcan, apoi folosește-l ca suport de lumânări.

decoratii DIY de toamna

În loc de frunze, poți lipi câteva crenguțe uscate de diferite grosimi. Nu-i așa că arată grozav?

decoratii DIY de toamna

Iată o altă decorațiune simpatică: caută o tavă din lemn și umple-o cu tot felul de obiecte de sezon, cum ar fi conuri de brad sau frunze uscate, dar și lumânări parfumate și un mic și delicat buchet de frunze frumos colorate.

decoratii DIY de toamna

Sau ce-ai spune de o decorațiune cu rol dublu? Pune într-un borcănel felii de portocală și bețe de scorțișoară, nu doar că arată frumos, dar îți vor parfuma și camera!

decoratii DIY de toamna

Dacă ți-au plăcut aceste idei, urmărește-ne în continuare și pentru altele! Spor la decorat!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise