5 idei de vacante…ieftine

Couchsurfing

Dacă nu ai auzit până acum de acest concept, află că există o reţea de oameni în toată lumea, care oferă cazare pentru turişti, fără a cere bani pentru asta. Poţi să găseşti mai multe detalii despre destinaţii şi condiţii aici, mai ales dacă ţi se pare o idee atrăgătoare.

Camping cu cortul

Pentru cei obişnuiţi să mergă în camping în mijlocul naturii, există atât în ţară, cât şi în străinătate reţele de campinguri cu condiţii excelente şi cu taxe mult mai mici decât la hotel. Ai asigurată paza, sunt dotate cu băi foarte curate şi ai ocazia să legi prietenii cu oamenii foarte cool.

Schimb de locuinţe

Dacă ai cunoscut prin intermediul jobului sau în timpul studiilor persoane amabile şi prietenoase din alte ţări, cu care ai păstrat legătura, poţi să apelezi la ele pentru un schimb de locuinţe. Dacă tu consideri că amica ta franţuzoaică este de încredere, sau poţi să laşi pe cineva să îţi supravegheze apartamentul, este o idee minunată să îi propui acesteaia să faceţi schimb timp de o săptămână, în care fiecare vizitează oraşul natal al celeilalte.

Ofertele last minute

Ai ceva bănuţi strânşi pentru o vacanţă în afară, dar nu de-ajuns? Stai cu ochii pe ofertele last minute ale agenţiilor de turism care au oferte incredibile, dintre care sigur va fi una şi pe gustul tău. Va fi mai dificil să obţii concediul din scurt, dar nu imposibil.

Vacanţă cu părinţii

Dacă eşti single şi ai o relaţie apropiată cu părinţi, este o idee foarte bună să mergi cu ei în vacanţă. Vor fi mai mult decât încântaţi să suporte o parte din cheltuielile tale, dacă plecaţi împreună într-o plimbare în afară. Mergeţi într-o staţiune la malul mării, unde ziua veţi lenevi împreună la plajă sau vizitând obiectivele turistice, iar seara poţi să te distrezi în club, cu prietenii pe care ţi-i faci acolo.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.