5 filme noi pentru seara de Halloween

Vrei să organizezi o seară de filme de Halloween, dar nu știi la ce să te uiți? COSMO ți-a pregătit câteva recomandări!

Din păcate, suntem prea mari pentru trick or treat (iar la noi nici nu e prea popular), dar nu ai chef să ieși la vreo petrecere? În cazul acesta, probabil ai de gând să îți petreci seara de Halloween vizionând filme. Dacă nu ai idei ce anume să alegi, ți-am pregătit o listă de recomandări perfectă pentru această seară!

Iată 5 filme noi la care te poți uita de Halloween:

Martyrs / Martiri (2008)

O tânără caută să se răzbune pe persoanele care au răpit-o și abuzat-o când era copil, cu ajutorul unei prietene, de asemenea victimă a unor abuzuri. Cele două reușesc să găsească casa cu pricina, însă coșmarul abia acum începe.

Maggie (2015)

Un virus ce transformă oamenii în zombie ajunge până la ferma unei familii în care cea afectată este fiica cea mare. Pe măsură e virusul îi modifică încetul cu încetul fizionomia şi comportamentul, transformând-o într-o creatură ce tânjeşte după carnea de om, aceasta încearcă, cu ajutorul celor din jur, să îşi înţeleagă şi să accepte dramatica transformare.

Amusement / Amuzament (2009)

Tabitha, Shelby și Lisa sunt prietene încă din timpul şcolii, însă drumurile lor s-au separat după ce au absolvit. O răsturnare neaşteptată de situaţie le va face pe toate trei să meargă către aceeaşi destinaţie înfiorătoare. Efectele unui incident petrecut în timpul şcolii îşi vor face simţită prezenţa. Cineva sau ceva caută cu disperare să se răzbune. Răzbunare cu orice preţ… sadică, sângeroasă, gândită până în cele mai mici detalii. Cine va scăpa? Cine va muri? Totul este pentru amuzamentul cuiva…

Sinister (2012)

Sinister ni-l prezintă pe Ellison, autor de cărţi de investigaţie, care se mută cu întreaga familie într-o casă nouă, invocând motive legate de cercetare, fără să le spună, însă, că locuinţa a fost scena a patru crime.

Bag of Bones (2011)

Bazat pe romanul horror al lui Stephen King, „Bag of Bones” ne face cunoștiință cu Mike Noonan, un scriitor care a intrat într-un mare blocaj după ce soţia sa, Jo, a murit din cauza unui anevrism cerebral. El hotărăște să petreacă o perioadă la casa sa de vacanță de lângă lac, unde află că moartea soţiei sale are o cauză mai bizară decât concluzia raportului medico-legal de atunci.

Vizionare plăcută!

Vezi și 5 filme vechi perfecte pentru Halloween!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise