5 filme horror pe care trebuie sa le vezi

By  | 

The Skeleton Key (2005)

În această dramă horror, o infirmieră interpretata de Kate Hudson, acceptă să lucreze la o veche plantaţie din New Orleans pentru a avea grijă de un bătrân paralizat ce locuieşte cu soţia sa. Ajunsă acolo, începe să descopere că cei doi, dar şi casa, ascund un trecut întunecat şi periculos.

The Deaths of Ian Stone (2007)

Ian Stone este un american obişnuit care trăieşte clipe de coşmar pentru ca  nişte fiinţe ciudate îl omoară… iar si iar. În fiecare zi, el se trezeşte într-o nouă viaţă, însă fiinţele îl urmăresc din nou şi din nou pentru a-l omorî în diferite moduri.

1408 (2007)

Ecranizare a unei povestiri scrisă de Stephen King, filmul îi are în rolurile principale pe John Cusack şi Samuel L. Jackson. Mike este un autor de cărţi care stă câte o seară în diverse locuinţe şi hoteluri ce se presupune a fi bântuite, pentru a descoperi adevărul despre acestea. Însă toată experienţa sa nu l-a pregătit pentru camera 1408 a hotelului Dolphin.

Shelter (2010)

Thriller-ul horror o urmăreşte pe Cara Harding (Julianne Moore), un psihiatru ce are de-a face cu un caz neobişnuit de personalităţi multiple. Din păcate pentru ea, dar şi pentru cei din jur, trebuie să afle cât mai repede adevărul despre acest pacient special.

Dead Silence (2007)

Produs de creatorii celebrului Saw, filmul îl urmăreşte pe un tânăr care se întoarce în oraşul natal pentru a afla cauza reală a morţii soţiei lui. Aici află că totul ar putea fi legat de o anume Mary Shaw, un ventriloc ucis de locuitorii oraşului.

Daca ti-au placut recomandarile de mai sus probabil ca iti vor placea si aceste filme horror.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *