5 filme de vazut saptamana aceasta

By  | 

Nu ştii la ce filme să te mai uiţi? Dacă ai impresia că ai vizionat deja toate filmele bune, iar prietenii tăi îţi recomandă multe, dar nu reprezintă nicio noutate pentru tine, COSMO îţi vine în ajutor!

Iată  5 recomandări de filme – mai vechi sau mai noi, mai cunoscute sau de care mulţi nu au auzit – pe care le poţi viziona săptămâna aceasta.

Gattaca (1997)

În rolurile principale din „Gattaca” îi găsim pe Ethan Hawke, Jude Law şi Uma Thurman, care trăiesc într-o lume unde posibilitatea perfecţiunii nu mai este un vis imposibil. Ingineria genetică a creat în laboratoarele sale omul superior, însă Vincent este unul dintre cei născuţi natural. Fiind un om inferior, visul său de a ajunge în spaţiu nu pare posibil, dar el cumpără identitatea unei atlet pentru a reuşi. Însă în orice moment riscă să fie deconspirat…

5 filme de vazut saptamana aceasta

Drugstore Cowboy/Rebelul (1989)

O dramă care îl are în centrul acţiunii pe Bob (Matt Dillon), care îşi conduce nevasta şi un alt cuplu de dependenţi de droguri într-o serie de jafuri la diverse farmacii. Când priveşte moartea în faţă, însă, Bob îşi dă seama că trebuie să-şi părăsească nevasta şi să scape de dependenţă dacă vrea să supravieţuiască.

The Imaginarium of Dr Parnassus (2009)

În Londra, trupa de teatru a doctorului Parnassus promite publicului o călătorie în „Imaginarium”, o lume imaginară controlată chiar de către mintea sa, unde visele devin realitate. O poveste fantastică, situată la limita inimaginabilului, cu Heath Ledger, Johhny Depp, Jude Law, Colin Farrel şi Christopher Plumer în rolurile principale.

Filme cu femei puternice

Black cat, white cat/Pisica albă, pisica neagră (1998)

„Pisica albă, pisica neagră” este o comedie iugoslavă pe care nu vei regreta că ai văzut-o! Matko este un pungaş mărunt care trăieşte pe malul Dunării cu fiul său, Zare. După o afacere ratată, acesta datorează bani gangsterului local, Dadan. Acesta are o soră urâţică pe care încearcă disperat să o mărite, aşa că Matko hotărăşte să-l mărite pe Zare cu ea. Din păcate, tinerii au alte planuri…

Mindscape (2013)

Thriller-ul psihologic „Mindscape” ne prezintă un bărbat (Mark Strong) cu o capacitate de a intra în amintirile oamenilor şi care se ocupă de un caz tulburător al unei fete de şaisprezece ani (Taissa Farmiga). El încearcă să determine dacă aceasta are o tulburare de comportament sau este victima unei traume.

Vizionare plăcută!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *