5 filme de vazut saptamana aceasta

By  | 

Urăsc momentele când am timp liber şi vreau să mă relaxez vizionând un film, dar nu am nicio idee ce să aleg. De multe ori, cer recomandări prietenilor, dar multe dintre filmele pe care mi le propun aceştia nu reprezintă o noutate pentru mine. Până găsesc un film potrivit, aproape că mi s-a dus cheful…

Dacă şi tu treci prin asta, îţi vin în ajutor cu 5 recomandări de filme – mai vechi sau mai noi, mai cunoscute sau de care mulţi nu au auzit – pe care le poţi viziona săptămâna aceasta.

Idiocracy (2006)

„Idiocracy” / „Supremaţia nătângilor” este o comedie science fiction care ne invită să ne imaginăm un viitor în care societatea a involuat atât de mult încât toţi oamenii au ajuns idioţi. Joe Bowers, un tip obişnuit, cu o inteligenţă mediocră, se trezeşte în 2505 după ce un experiment nu a mers aşa cum trebuia, iar acum depinde de el să readucă la normal rasa umană. Un film amuzant, dar care te poate pune pe gânduri, de urmărit cu prietenii.

Steamboy (2004)

Animaţia „Steamboy” ne duce în Marea Britanie a anulor 1860, când un băieţel inventator se trezeşte prins în mijlocul unui conflict mortal ce a pornit din cauza evoluţiei revoluţionate a puterii aburului. 

The Skeleton Key (2005)

„The Skeleton Key” / „Cheia schelet” este un thriller-horror foarte reuşit despre magia neagră, cu o idee pe care nu am mai întâlnit-o în alte filme. În rolul principal o găsim pe Caroline, o tânără asistentă medicală care se mută în Louisiana pentru a avea grijă de un bătrân, victimă a unui atac cerebral. Ea descoperă o cameră secretă în pod, unde există urme ale practicii magiei negre, despre care află că aparţineau foştilor proprietari. Pentru că Ben a avut atacul în pod, Caroline decide să descopere secretele casei şi să-l salveze pe acesta de ororile care îl ţin prizonier. Potrivit pentru o seară alături de iubitul care te poate lua în braţe în momentele tensionate.

Byzantium (2012)

„Byzantium” este o dramă fantasy care readuce vampirii la începuturile lor gotice, misterioase, înspăimântătoare, dar totodată romantice. Filmul le ale în rolurile principale pe două femei vampir, mamă şi fiică, care fug de trecutul lor doar pentru ca acesta să le prindă din urmă, dezlănâuind consecinţe dramatice. Recomand pentru o seară plăcută alături de prietene.

Dark City (1998)

„Dark City” / „Oraşul întunecat” este unul dintre filmele mele science fiction preferate. John Murdoch se luptă cu amintiri din trecutul său, are o soţie de care nu îşi poate aduce aminte şi trăieşte într-o lume ciudată fără soare ce este condusă de fiinţe cu puteri telekinetice. 

Tu ce filme ai recomanda fetelor COSMO?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *