5 filme care îți îmbunătățesc starea de spirit când ai o zi proastă

Fiecare dintre noi are uneori zile mai proaste, iar filmele pot fi un antidot eficient, cât timp sunt alese bine. Pentru a-ți veni în ajutor, ți-am pregătit o listă de 5 filme care îți îmbunătășesc starea de spirit atunci când ai o zi proastă.

The Darjeeling Limited (2007)

Trei frați americani care nu au mai vorbit unul cu altul de un an, pleaca într-o călătorie cu trenul. Ei își propun să străbată India, în încercarea de a se regăsi și a-și reface legăturile. Totuși, această „călătorie spirituală” se abate rapid de la traseul propus.

The Bucket List (2007)

Carter și Edward ajung într-un salon de spital, cu foarte mult timp la dispoziție pentru a se gândi la ce îi așteaptă și la ce au realizat până atunci. Deși aparent foarte diferiți unul de celălalt, ei descoperă că au două puncte comune: nevoia neîmplinită de a se împăca cu ei înșiși și deciziile pe care le-au luat în viață și dorința intensă de a-și petrece timpul care le-a mai rămas făcând tot ce și-au dorit cândva.

Babe (1995)

Babe este un porcușor care nu-și cunoaște locul în lume. Cu un grup ciudat de prieteni, ca Ferdinand, rața ce se crede cocoș, sau Fly, câinele căruia i se adresează drept „mamă”, Babe își dă seama că poate deveni cel mai renumit porcușor ciobanesc din toate timpurile; iar fermierul Hogget este conștient de acest lucru. Cu ajutorul câinelui ciobănesc și a oilor, Babe învață că un porcușor poate deveni orice își dorește.

Sing Street (2016)

Filmul spune povestea unui băiat pe care muzica îl ajută să facă față schimbărilor ce intervin în viața lui atunci când se transferă de la o scoală privată destinată celor cu stare materială bună, la una dintr-un cartier aglomerat si sărac.

Click (2006)

Un arhitect workaholic găsește o telecomandă universală care îi permite să avanseze rapid și să se întoarcă în diferite momente ale vieții sale. Complicațiile apar atunci când telecomanda îl programează pe el, și nu invers.

Vizionare plăcută!

 

Citește și: Filme cu femei puternice

Citește și: Filme în care actorii îşi depăşesc limitele 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.