5 destinatii de vacanta pentru 2016

By  | 

Nu știi unde să îți petreci concediul în 2016? Îți recomandăm 5 destinații ce merită vizitate în anul care vine.

2015 este pe sfârșite, așa că a venit momentul să începem să facem planuri pentru 2016. Dacă încă nu te-ai gândit unde vrei să îți petreci concediul următor, îți sugerăm următoarele destinații:

Kyoto, Japonia

Este al doilea an când Kyoto a fost desemnat de Travel + Leisure cel mai bun oraș din lume, după voturile primite de la turiști. Orașul are o istorie bogată și poți găsi aici temple incredibile, piețe, parcuri și grădini absolut superbe.

A photo posted by @berniceleeeee on

Sankt Petersburg, Rusia

Orașul a fost votat cea mai bună destinație din Europa de anul acesta și pe bună dreptate: are o istorie bogată, iar palatele și bisericile pe care le găsești aici sunt vechi de secole.

Budapesta, Ungaria

Nu numai că este o destinație ieftină și apropiată de noi, dar are și o istorie bogată și peisaje superbe.

A photo posted by Budapest (@budapest_hungary) on

New York

Central Park, Times Square, Empire State Building, Statuia Libertății, Grand Central Station, Metropolitan Museum of Art, catedrala St. Patrick’s… Mai continuăm? Nu cred că e nevoie de prea multe motive să vrei să vizitezi New York.

Amsterdam, Olanda

Un oraș minunat, curat, plin de biciclete și canale, unde ai ce vizita pe bani puțini.

 

 

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *