5 carti de oferit in dar de Craciun

Sa alegi cadouri pentru cei dragi poate fi considerat o provocare! Vrem sa ii impresionam cu un dar surpriza, dar in acelasi timp sa oferim ceva care li se potriveste sau de care au nevoie. Nu este usor sa alegi din multitudinea de oferte de pe piata, insa stim sigur ca o carte interesanta nu va da gres!

Asa ca am pregatit pentru tine o selectie de carti de pe Libris.ro in functie de personalitatea persoanei dragi, astfel incat sa ii aduci un zambet pe buze garantat.Pentru o fire visatoare

 Daca este genul de persoana idealista, care lupta pentru dreptate indiferent de situatie si pretuieste valori precum bunatatea si intelepciunea, o lectura precum “Hotul de carti”, scrisa de Markus Zusak poate fi potrivita. Cu o scriitura superb maiestrita, cartea este o poveste despre puterea cuvintelor de a crea lumi.

Pentru o fire curioasa

Nu de multe ori reflectam cu privire la istoria speciei noastre, asa ca o lectura pentru o persoana cu preocupari serioase poate fi “Sapiens. Scurta istorie a omenirii”– Yuval Noah Harari. Ar putea fi un cadou perfect pentru o persoana careia ii place sa descopere lucruri noi din mai multe domenii.

Pentru o fire romantica

 Suspina la filmele de dragoste si tanjeste dupa printul pe cal alb? Atunci iti recomandam o carte care sa-i ofere emotie pagina cu pagina. In volumul “Sub aceeasi stea”, John Green prezinta o poveste de iubire plina de melancolie, sensibilitate si umor.

 Pentru o fire indemanatica

 O carte de retete este potrivita nu doar pentru cei care sunt priceputi in bucatarie, dar si pentru cei care nu au incercat sa gateasca ceva complicat.  Jamie Oliver propune niste retete delicioase in cartea “Super Food in fiecare zi”, pe care o poti oferi in dar de Mos Craciun.

Pentru o fire artistica

 O carte precum Atlasul Frumusetii cu 500 de portrete ale femeilor din toata lumea este minunata pentru oricine apreciaza frumosul si arta in general. Fotografiile Mihaelei Noroc sunt insotite de povesti ale persoanelor fotografiate, astfel incat aceasta lectura emotioneaza, dar reflecta si anumite probleme sociale din diverse locuri de pe glob. Este un dar deosebit care merita sa faca parte din biblioteca celor dragi.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.