5 cărți de citit în weekend

Weekend-ul se apropie și nu știi ce să citești? Încearcă sugestiile COSMO!

Weekend-ul nu este doar timpul potrivit pentru distracție în oraș cu prietenii, ci și pentru relaxare; și cum te poți relaxa mai bine decât cu o carte bună? Iată 5 cărți pe care ți le recomandăm pentru acest weekend:

În sfârșit nefumător, Allen Carr (editura Humanitas, 18,99 lei)

Pentru că fumatul a fost în sfârșit interzis în spațiile publice închise, poate vrei și tu să renunți la acest obicei atât de nesănătos. Cartea lui Allen Carr îți poate schimba viața fără să treci printr-un tratament de șoc, fără să te îngrași, fără vreun substitut și fără să ai simptome chinuitoare de abstinență.

Cele mai bune carti ecranizate in 2016

Emoțiile. Cum ne putem elibera de mânie, gelozie și teamă, Osho (editura Mix, 12,48 lei)

Mânia, gelozia și teama sunt câteva dintre emoțiile ce fac să ne dispară bucuria de a trăi. Citind aceasta carte vei afla ce sunt aceste emoții, de unde apar și cum poți scăpa de influența lor.

Daneza, David Ebershoff (editura RAO, 20 lei)

Îmbinând realitatea cu ficțiunea într-o viziune romantică originală, „Daneza” schițeaza elocvent o intimitate unică ce definește viața fiecărui cuplu și remarcabila poveste a transformării lui Einar în Lili Elbe, una dintre primele transsexuale, dar și femeie sfâșiată între loialitatea față de mariaj și propriile ambiții și dorințe.

Recomandari de lectura de la vedete

Colecționara de parfumuri interzise, Kathleen Tessaro (editura Nemira, 16,81 lei)

La prima vedere, tânăra Grace Monroe are o viață fericită, în randul aristocrației din Londra anilor 1950. Și totuși, nu își găsește locul în această lume. Într-o zi, destinul îi scoate în cale o moștenire neașteptată de la misterioasa Madame Eva d’Orsey, a cărei identitate trebuie să o descopere.

Primejdii în regat, Alain Berenboom (editura Crime Scene Press, 30,43 lei)

Acțiunea se petrece în 1947, în Bruxelles. Un funcționar din administrația belgiană dispare de-acasă. Mama și sora lui îl angajează pe Michel Van Loo, un detectiv lipsit de experiență, să-i dea de urmă. Un caz care inițial pare simplu devine extrem de complex, pe măsură ce detectivul înaintează cu cercetările sale, stârnind un viespar nebănuit la început.

Lectură plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.