5 cărți de citit primăvara aceasta

Vremea frumoasă ne invită să ieșim în parcuri sau la terase și ce loc e mai potrivit pentru lectură dacă nu în aer liber, invadate de parfumul minunat al primăverii?

Dacă ești în căutare de recomandări de cărți bune, aruncă un ochi pe lista de mai jos, care conține cărți perfecte pentru acest anotimp.De ce acum e momentul să faci bani din pasiunea ta, Gary Vaynerchuk (editura Publica)

„Oricine dorește o super-realizare profesională trebuie, cu orice preț, să învețe tehnicile lui Gary Vee. El e omul care a rescris regulile de business și a construit o afacere de 60 de milioane de dolari aproape din nimic”, spune autorul Tim Ferriss despre această carte.

Sub luna de șofran, Nicole C. Vosseler (editura RAO)

Oxford, 1853. Maya Greenwood ascultă fascinată poveștile unui oaspete neobișnuit: Ralph Garrett, ofițer al armatei britanice în India. Când acesta începe să o curteze, tânăra femeie își dă seama că o va aștepta în curând o viață aventuroasă în străinătate.

Confesiunile unei măști, Yukio Mishima (editura Humanitas)

„Confesiunile unei măști” aduce în prim-plan incidentele copilăriei și ale adolescenței unui tânăr din Tokyo în anii ’40 ai secolului trecut. Invadată de erotism, cartea este, dupa cum observă Marguerite Yourcenar într-un splendid eseu dedicat lui Mishima, „una dintre acelea foarte rare ce-ți dau impresia de biografie înregistrată pe viu, înainte ca elaborarea românescă să fi intervenit”.

Rămășițele zilei, Kazuo Ishiguro (editura Polirom)

O tulburătoare poveste de dragoste pe fundalul Angliei aflate în pragul celui de-al Doilea Război Mondial. Personajul central, Stevens, se identifică în asemenea măsură cu îndatoririle sale de „majordom absolut” în conacul lordului Darlington, încât nu se lasă tulburat nici de dramaticele evenimente la care asistă din umbră, nici de moartea tatălui, nici de pierderea singurei ființe iubite.

Fericirea începe azi, Jamie McGuire (editura Trei)

Abby Abernathy s-a hotărât să devină altcineva. Acum e o fată bună, nu bea și nu vorbește urât, are haine cuminți în șifonier. Crede că s-a distanțat suficient de lucrurile întunecate din trecutul ei, dar, când ajunge la colegiu, dorinta de un nou început este supusă provocărilor.

Lectură plăcută!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.