5 carti de care te indragostesti

Numeşte cinci cărţi de care te-ai îndrăgostit iremediabil ? Nu-ţi vin în minte atâtea ? COSMO ţi-a pregătit lista scurtă a celor mai bune cărţi recente… din toate domeniile!

Cât timp aloci cititului ? Citeşti din pasiune sau de nevoie ? Răspunde la aceste întrebări înainte de a descoperi sugestiile COSMO şi recomandă-ne într-un comentariu cartea ta favorită!

invaluitaInvaluita de lumina

Cartea de Betty J. Eadie apărută la editura Polirom spune chiar povestea autoarei, care a intrat în moarte clinică în timpul unei intervenţii chirurgicale, pentru ca apoi să revină la viaţă. Romanul înfăţişează o călătorie în sensul profund al acestei vieţi.â

dincolo-de-linii-souris-hong-editura-publica-publica-extraDincolo de linii

Lansată de editura Publica, „Dincolo de linii“ reuneşte 119 lucrări de artă contemporană şi se adresează tuturor iubitorilor de artă. Desenele din interior sunt tipărite pe o singură faţă, pentru a putea fi înrămate.

Ronnie

De pe culmile succesului pe fundul prăpastiei și înapoi, romanul „Ronnie“ (editura Publica) dezvăluie cu sinceritate toate detaliile unei vieţi care l-a făcut campionul imbatabil, dar care nu o dată l-a dus în stadiul de a pierde totul. O poveste impresionantă şi sinceră în descrierea a ceea ce înseamnă geniul, dar şi a uşurinţei cu care acesta poate fi irosit.

omul-de-ianuarie_1_fullsizeOmul de ianuarie

Romanul lui David Mitchell, care, în 2007 a fost inclus de revista Time în topul celor mai influente o sută de personalităţi din lume a fost distins cu numeroase premii internaţionale. În „Omul de ianuarie“ (Humanitas Fiction), vocea lui Jason Taylor, un băiat de treisprezece ani din cel mai liniștit sat din Worcestershire, este la fel de puternică precum cea a lui Holden Caulfield din romanul „De veghe în lanul de secară“.

what-if-ce-ar-fi-daca-randall-munroe-editura-publicaWhat if ?

Milioane de oameni vizitează săptămânal site-ul xkcd.com pentru a descoperi benzile desenate online semnate de Randall Munroe. Desenele sale simple despre ştiinţă, tehnologie, limbaj şi iubire, răspunsurile sale documentate la întrebările cele mai ciudate ale fanilor săi sunt urmărite de foarte mulţi vizitatori. „Ce-ar fi dacă?“ (editura Publica) este ideală pentru toţi cei care adoră ipotezele.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.