5 băuturi masculine pe care o femeie puternică nu se teme să le comande

Băutura ta preferată spune multe lucruri despre tine, așa că este foarte ușor să faci o impresie memorabilă, dacă știi ce să comanzi.

Cocktailurile feminine, colorate și dulci încep să piardă teren în fața femeilor. Potrivit Harvard Business Review, veniturile femeilor din țările dezvoltate au crescut cu 8,1% față de anul trecut. De asemenea, numărul femeilor aflate pe posturi de conducere în companii a crescut la 24%. Acești doi factori au dus și la schimbări în stilul de viață al femeii moderne, sub toate aspectele sale. Femeile au început să folosească băutura pe care o comandă drept o semnătură proprie și o modalitate inedită de a transmite un mesaj clar celor din jur despre personalitatea lor.

Jagermeister este o băutură tare, dar dulce, cu un gust foarte specific. Din acest motiv, este preferată în egală măsură de ambele sexe. Jagerbomb, unul dintre cele mai populare shoturi, este preparat cu această băutură, devenită semnătură a petrecerilor date acasă. În orice caz, ar trebui să îți aprovizionezi barul personal cu o sticlă de Jagermeister care, după cum vezi, nu este scumpă și îți ajunge să prepari cocktailuri sau shoturi pentru toți prietenii tăi.

Whiskyul este eterna băutură masculină, așa că o femeie care își comandă un pahar de whisky cu gheață capătă autoritate și putere în fața celorlalți. Este văzută drept o femeie impunătoare, care știe ce vrea, muncește din greu pentru a-și atinge obiectivele și nu se dă înapoi de la a-și asuma responsabilități. În același timp, whiskyul este asociat cu persoanele „old school”, care preferă muzica veche și compania prietenilor apropiați.

Femeile care preferă să bea bere sunt văzute drept prietenoase, cu un simț al umorului dezvoltat și lipsite de pretenții sau ifose. În ceea ce îi privește pe bărbați, părerile sunt ușor împărțite: mulți spun că o femeie care bea bere pare cu picioarele pe pământ, mai puțin intimidantă și de gașcă, în timp ce alții ar prefera mai degrabă o tipă care să bea cocktailuri classy.

Dirty Martini este una dintre băuturile masculine care capătă putere în mâna unei femei. Este un cocktail al cărui nume îi dă un aer îndrăzneț, aproape obraznic, așa că îl poți comanda cu încredere când mergi la o întâlnire cu un bărbat pe care vrei să îl impresionezi sau când vrei să ai o seară de distracție doar cu fetele.

Vinul roșu, sec, este ales mai degrabă de bărbați decât de femei, care preferă vinurile rose, demidulci. Poți demonta orice mit sau stereotip, dacă îți comanzi un pahar de vin roșu și îl deguști ca un somelier. În plus, trebuie să recunoști că vinul roșu este una dintre cele mai sexy băuturi, așa că te poți bucura de un pahar la o întâlnire și să-ți impresionezi partenerul cu vastele tale cunoștințe în domeniul cramelor și al vinurilor.

5 reguli pentru a te bucura din plin de aceste băuturi

Pentru ca fiecare dintre aceste băuturi să îți lase amintiri plăcute și să te bucuri din plin de ele, este important să respecți câteva reguli, astfel încât să nu se lase cu o mahmureală urâtă a doua zi:

  • Potrivit Ghidului Alimentar din SUA, consumul moderat de alcool pentru o femeie este de o bere pe zi, 150 ml de vin sau 45 ml din băuturile cu un conținut de 40% sau mai mult alcool.
  • Bea întotdeauna apă după o băutură alcoolică, pentru a preveni deshidratarea.
  • Nu consuma alcool zilnic.
  • Nu te urca la volan niciodată după ce ai băut, chiar dacă ai consumat doar o bere mică.
  • Nu amesteca mai multe tipuri de alcool o dată.

Dacă ții cont de aceste reguli, vei reuși să te bucuri doar de avantajele unei băuturi bune și să nu ajungi în situații neplăcute.  

 

Sursă foto: Shutterstock/Copyright: Nicoleta Ionescu

(P) Articol realizat împreună cu bautura-online

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.